Ta bort katter från blomsterrabatter

Ta bort katter från blomsterrabatter

Katter och trädgårdar är inte en trevlig kombination. Inte bara katter sully din blomsterrabatt med sin egen form av gödselmedel, de kan skada din odling av växter genom att gräva i trädgården jorden. När du har pest katter behöver du kontroll, ta bort katter från blomsterrabatter med flera olika metoder. Använda ingredienser du har i ditt kök för att stöta bort katter och gör din trädgård föga inbjudande för din felint besökare.

Instruktioner

•Mix cayennepeppar, torr senap och mjöl i en bunke. Använda plast handskar för att skydda händerna från oljor i cayenne peppar och strö blandningen liberally runt den yttre omkretsen av din blomma trädgård. Den stickande lukten av blandningen kommer att stöta bort katter och hålla dem ur din blomma trädgård. Återanvända cayennepeppar blandningen en gång i veckan eller efter regnet faller.

•Mulch din blomma trädgård med floden stenar eller kakao skal. När du täcker jorden med en yta som är svårt att gå på eller halt, som stenar, katter vill inte gå på kompostmaterial och de har inte tillgång till marken för grävning.

•Stretch hönsnät över smutsa och marktäckning över hönsnät att täcka den. Detta är särskilt effektivt för en blomma trädgård när du är utsäde eller fröplanta scenen. Frön eller plantor kan växa genom koppla ihopöppningarna utan svårighet och katter kommer inte att kunna gräva i marken.

•Använd en trädgård slang för att spraya inkräktare katter när de får nära din blomma trädgård. Även om du kommer att behöva vara vaksamma för att fånga katter nära din trädgård, kan det bara ta en eller två dousings med trädgårdsslangen att avskräcka en katt från att besöka din blomsterrabatt.

Rue •Plant, en aromatisk ört, en full-sön läge runt din trädgård. Katter gillar inte rue plantera, så om du planterar rue längs ytterkanterna på din blomma trädgård, du kan stöta bort katterna och hålla dem från att komma in din trädgård. Utrymme rue växter varje 18 inches och hålla dem vattnas under hela växtsäsongen.