Ta bort fläckar från betong

En betong fläcken är lätt att ta bort i några enkla steg. Betonggolv och ytor få målat mycket lätt på grund av detta material porös. Beroende på det ämne som orsakar fläcken, de kan ofta göra mer än bara mar ser av ditt betonggolv, men också eller andra förkorta golvets livslängd. Läs vidare fläckar för att lära sig ta bort betonggolv.

Instruktioner

•Den är porös betong det lätt mottagliga för färgning. Det finns ett antal metoder du kan använda för att få bort fläckar på betongytor. Läs vidare för att läsa mer.

•Se en Tri-Sodium Phosphate (TSP) tvätta genom att blanda en kopp vatten och en gallon vatten. Njut av det färgade området med tvätten i en halvtimme och sedan skrubba med en plast borste. Skölj med en slang.

•Täcka fläcken med färska kitty strö i tre dagar och sopa den bort. Du kan också täcka fläcken med torr betong blanda och rensa upp med en våt mopp.

•Använd enzymic lösning på fläcken att upplösa bort färgning ämnet. Spola noggrant med vatten.

•Ta bort rost fläckar med oxalsyra. Utspädd oxalsyra efter tillverkarens anvisningar, och torka golvet med lösningen. Efter sex eller fler timmar, skrubba bort på fläcken med en plast borste. Skölj med en slang. Spola med klart vatten. Skyddsglasögon och gummihandskar behövs när man arbetar med oxalsyra.

•Scrub färsk olja och fett fläckar med mild flytande tvål, som dishsoap och en plast borste. Arbeta tvålen till en tjock lödder. Använd en gammal handduk för att torka bort överflödigt tvål.

•Rengör en mögel eller mögel fläckar använda syresatt blekmedel. Även kallad natrium percarbonate, är syresatt blekmedel allmänt tillgänglig som en däck-ljusnande agent. Blanda en del syresatt blekmedel med två delar vatten, som bildar väteperoxid, och häll det i din power bricka. Använda power bricka för att spraya området, och detta kommer nästan omedelbart bli av mögel och mjöldagg. Upprepa ofta för att förhindra ytterligare och mögel.