Ta bort färg & rost från järngrindar

Järn är en stark, riklig metall; som sådan, görs många grindar från den. Järn är inte resistenta mot rost, emellertid. Efter år utanför, din järngrindar, även om de var målade, sannolikt behöver uppmärksamhet. Rosta former på oskyddade delar av utfärda utegångsförbud för, speciellt nära gångjärn och lås område där färg är sannolikt att chip eller bryta av. En enkel lösning är att måla grindarna efter att ta bort all gammal färg och rost. Om du är inte främmande för fysiskt arbete och med Stålborstar eller slipmaskiner, blir detta projekt inga problem för dig.

Instruktioner

•Bedöma omfattningen av rost på utfärda utegångsförbud för och förbereda därefter. Ju mer rost måste du ta bort, mer borstarna och slipning skivor du behöver.

•Hållare bort färg och rostiga områden på utfärda utegångsförbud för med hjälp av en styv tråd borste. Gnid penseln fram och tillbaka för att ta bort rosten. Gör flera passerar tills alla rost tas bort från ett område innan vi går vidare till nästa. Använd en kvarn och slipande metall slipning skiva att ta bort färg på större områden av utfärda utegångsförbud för som de vertikala ribbor, men vara försiktig med att slipa bort för mycket metal. Använd en fjäderlätt beröring på tunna lameller, till exempel.

•Rengör upp resterande rost med mindre nötande kuddar eller stålull. Gnid kuddar i skrevor och hörn av utfärda utegångsförbud för vid behov. Ren ytan av porten med en handduk att ta bort all rost rester.

•Prime järngrind med en alkyd-base primer lack. Spraya primer på utfärda utegångsförbud för snart om inte omedelbart efter bort rosten. Låt primern torka.

•Använd en päls av metall utomhusfärg använder en spray kan för en jämnare yta. Låt pälsen torr och applicera ett andra lager om så önskas. Se till att inte missa alla svåra att nå platser, eller rost kommer att ske.