Ta bort ett fågelbo från ett fönster

Ta bort ett fågelbo från ett fönster

Fåglar väljer ett fönster som ett hem för sina bon eftersom fönstret ger skydd från både element och rovdjur. Ett fågelbo som på ett fönster, men även resultaten i fågelspillning runt fönster och höga kvittrar ljud av fåglarna inne i boet. Helt enkelt ta tag i boet och gungade det i soporna, dock rekommenderas inte på grund av både potentiell hälsofrågor och lagar rörande sådana djur.

Instruktioner

•Placera på skyddskläder. Fågeln häckar har ofta parasiter och bakterier som orsakar sjukdomar. Engångshandskar, skyddsglasögon eller liknande ögonskydd, Långärmat och långbyxor rekommenderas alla när det gäller fågelbon.

•Inspect insidan av fågeln häckar grundligt innan du vidrör den. Flytta eller förstöra ett bo som har ägg i det är mot lagen, och många människor anser att det är fel på en djupare nivå, också. Förstöra Bon endast om de är helt tom.

•Sweep boet i soptunna, plastpåse eller liknande disponibel påse med kvasten.

•Inspect området efter du har tagit bort de största portionr av boet från fönstret. Klipp bort några delar av boet fästs fönstret med trädgård sax eller liknande sax. Placera dessa bitar inuti sopsäck.

•Spray området med antibakteriella hushåll renare. Torka området torrt med hushållspapper eller en disktrasan.

Tips & varningar

  • Det enklaste sättet att ta itu med fågelbon är att eliminera eventuella boet bitarna så fort du märker dem men innan boet byggs helt. Fönstret på en daglig basis, och manuellt ta bort alla synliga bitar iklädd skyddskläder. Detta omintetgör de fåglar, som så småningom väljer en annan plats för boet.