Ta bort en Frigidaire Whirlaway sopor

När du börjar ha läckor runt kroppen av sophantering Whirlaway, är det dags att byta ut enheten. En läckande Whirlaway beror oftast på sälarna inuti enheten försämras. Enheten är förseglade och därför unrepairable. Ta bort sopor Whirlaway beror på vilken montera din enhet använder. Whirlaway använder en EZ mount system samt en standard monteringssystem. Whirlaway använder också en armbåga för att ansluta enheten till diskbänk avlopp rören. Armbågen kräver borttagning från enheten och rören innan du avinstallerar hela församlingen.

Instruktioner

•Vrid av elektriska strömmen till Whirlaway sophantering. Titta under diskbänken för en nätsladd. Några sopor avyttringar Använd en nätkabel som du kopplar från ett eluttag. Vissa avyttringar är anslutna direkt till huset ledningarna. Om enheten ansluts direkt till huset trådarna, stänga av kretsbrytaren bortskaffande inuti ditt hem el-boxen.

•Ta bort skruven säkra tillgång bottenpanelen av Whirlaway till enheten med en Phillips-skruvmejsel om enheten är direkt kopplad till hus ledningarna. Lossa skruven säkra klämman som håller elektriska ledningen vid sidan av förfogande enheten med en Phillips-skruvmejsel. Tvinnas plast tråd mössor som går med huset trådarna till förfogande ledningarna inne i enheten. Dra ledningen med hus trådarna från bortskaffande enheten. Vrida tråd mössor över varje enskilda hus tråd, och böja conduit ur vägen.

•Starta slip muttern förbinder diskbänk fällan till armbågen på sidan av bortskaffande moturs med en slip-gemensamma tång. Ta bort de två skruvarna säkra armbågen vid sidan av deponering med Phillips-skruvmejsel. Dra armbågen från bortskaffande enheten.

•Lossa klämman säkra diskmaskinen avlopp slang till diskmaskin-porten på sidan av förfogande med en Phillips-skruvmejsel. Dra diskmaskinen dräneringsslangen från bortskaffande.

•Look under diskbänken för att avgöra vilken typ av fäste din Whirlaway använder. Whirlaway har en tre-bult fäste, som ser ut som en stor gummiring runt toppen av förfogande enheten. Whirlaway EZ mount används en stor metall ringen i stället för en gummiring.

•Tryck på öronen på monteringsringen medurs med en hammare för att låsa upp EZ mount ring om enheten använder EZ mount system. Öronen är avlånga skårorna på sidan av ringen. När ringen låser upp, hålla botten av förfogandet med ena handen. Vrid ringen medurs med den fria handen tills ringen lossnar från bortskaffande. Dra till förfogande från diskbänken fästet.

•Grab sidorna av förfogandet med båda händerna om ditt förfogande har av gummiringen. Dra botten av deponering mot dig samtidigt som du drar på samma gång. Detta kommer att haka av ena sidan av bortskaffande från spåret runt diskbänken fästet. Hålla dra tills enheten är fritt från diskbänken fästet.

•Ta bort muttern säkra förfogande Monteringsdisken på diskbänken med en rörtång om du använder EZ mount system. Vrid muttern moturs för att ta bort den från diskbänken avloppet fläns. Driva diskbänken avloppet fläns upp och dra ut det ur diskhon.

•Ta bort de tre skruvarna att säkra EZ mount till diskbänken flänsen med en Phillips-skruvmejsel. Dra den EZ mount från diskbänken flänsen. Genomdriva diskbänken diskbänk flänsen och dra ut det ur diskhon.