Ta bort en Carlon utlopp och switchbox

Ta bort en Carlon utlopp och switchbox

Carlon gör en linje för"gammal" elektriska boxar avsedda för att installeras i väggarna som redan har sheetrock. Dessa lådor är utformade för att klämma på kanten av gips, i stället för att koppla till en stud. Detta gör deras installation mer flexibel. Ta bort en Carlon box är helt enkelt en fråga om vända installationsprocessen.

Instruktioner

Åtkomst till uttaget

•Locate El-boxen och brytaren växla som tjänar uttaget du tänker ta bort. Slå till brytaren till läge off. Anslut en liten lampa att kontrollera eluttaget för att säkerställa att du stängt av högra brytaren. Hitta Stäng av den korrekta brytaren om du inte gjorde.

•Locate skruven i frontplatta utlopp och välj en standard skruvmejsel med blad storlek för hack i toppen av skruven. Passar skruvmejsel in i huvudet på skruven och vrid den moturs för att lossa och ta bort den.

•Lift omslaget från rutan outlet att avslöja den utlopp och ledningar. Välj en Phillips huvud skruvmejsel att passa skruvarna i toppen och botten av utlopp. Vrid skruvarna moturs för att ta bort dem. Dra utlopp från rutan.

Ta bort uttaget

•Lossa skruvarna på sidorna av utloppet med stjärnskruvmejsel och dra kablarna löst. Dra utlopp lös från rutan och ställ det åt sidan. Linda i slutet av varje tråd med elektrisk tejp för att isolera kablarna.

•Välj en korrekt storlek stjärnskruvmejsel för att passa skruvarna på toppen och botten av rutan Carlon. Vrid dem moturs för att lossa skruvarna, så att plast klämmorna släpper från kanterna på gips. Tips rutan tillbaka på toppen, i hålet och dra rutan outlet med den nedre änden först.

•Dra trådarna genom hålet i rutan utlopp. Sno en wire nut på ändarna av ledningarna och stoppa dem tillbaka in i väggen.

Tips & varningar

  • Hålla säkerheten först när arbetar med el och aldrig göra någon elektriska reparation som du inte förstår. Kräver en professionell rådgivning.