Ta bort Burn ställen från aluminium kastruller

Ta bort Burn ställen från aluminium kastruller

Aluminium kastruller är inte alltid de enklaste Köksartiklar bitarna att rengöra. Mat kan bränna på och ta bort varje sista lilla burn plats kan vara en björn. Lyckligtvis, du kan göra jobbet lättare med ett enkelt hem rättsmedel. Då, om alla mörka fläckar kvar, vinäger kan bara göra susen för att ta bort dem och, samtidigt, göra din aluminium stekpannor ser blank och ny igen.

Instruktioner

•Mix 1/2 matsked grädde av vinsten för varje kopp vatten. Sätta så mycket som du behöver i din panna att täcka alla burn ställen. Om brännskadan fläckarna på utsidan av pannan, Fyll en större kastrull med grädde av tandsten blandningen och placera aluminium pannan av den.

•Simmer blandningen i 10-15 minuter. Avlopp och sedan gnugga burn fläckarna med en svamp eller trasa. Du kan använda en nylonborste eller skrubber pad också.

•Mix 1 tsk vit vinäger för varje kopp vatten och använda denna lösning att ta bort de återstående mörka fläckarna. De kanske inte bränna ställen men ganska fläckar från matlagning sura livsmedel eller Matt fläckar. Om fläckarna inte lätt kommer, koka blandningen på ställen i 10 minuter så ta bort dem. Också använda denna lösning för att rensa hela pannan för att göra det skina.