Svetsad tråd stängsel stilar

Svetsad tråd stängsel stilar

"Bra staket gör goda grannar," skriver poeten Robert Frost i "Lagning vägg." Stängsel definiera gränser, hålla husdjur och boskap, hålla ut herrelösa djur och ge säkerhet--alla saker som främjar grannsämja relationer. Svetsad tråd stängsel är ett kostnadseffektivt sätt att uppnå dessa mål. Denna typ av stängsel är uppbyggd av vertikala och horisontella trådar som bildar ett rutnät. Trådarna är svetsade där de röra. Svetsad tråd stängsel kommer i en mängd olika tråd tjocklekar, finish och rutnät konfigurationer.

Basic svetsad tråd stängsel

Avsedda för hem och gård, kommer svetsad tråd stängsel med olika stora öppningar mellan trådarna. Allmänt är tillgängliga storlekar, visas här i inches med horisontell mätning ges först, 2 av 4, 1-1/2 av 4, 3 av 2, 2 av 2, 1 av 2, 1 av 1 och ½ av 1, vilket gör att stängsel anpassas till olika användningsområden. Wire mätare varierar från 11 gauge--0.1205 tums diameter--23 mätinstrumentet--0.0258 tums diameter. Mindre mätare siffrorna anger tjockare diametrar. Fäktning ytbehandlingar skydda kabeln från rost och slitage. Zink används ledningar före eller efter svetsning för en galvaniserad yta, med efter-svetsning program vilket resulterade i en tjockare zinkbeläggning och bättre skydd över svetsar. Plastisolerad fäktning värme-obligationer ett tjockt lager av PVC på galvaniserat produkten, vilket resulterar i mer långvariga fäktning. Högsta höjden är 6 fot.

Rostfritt stål stängsel

Denna typ av svetsad tråd stängsel är tillverkad av rostfritt stål istället för järn, och behöver inget yttre beläggning för att förhindra korrosion. Den är stark och tålig, vilket gör den idealisk för säkerhetsprogram såsom stängsel runt transportmöjligheter, längs gågatan gångvägar och på andra offentliga platser. Det används också för corralling hästar och andra djur.

Säkerhet staket

Svetsad tråd säkerhet staket använda tyngre gauge tråd, tuffare finish och olika grid mönster. Mönster har mindre, smalare mesh för att förhindra att en inkräktare får handtag eller Tillträdesanordningar klättra stängslet. Galvaniserad tråd är klar med en pulverlack, med ett utbud av färger som finns. För dessa staket bifogas svetsad tråd paneler robusta stolpar med fastspänning system, som erbjuder högsta höjder av 98 inches. Tråddiameter beror på vilken säkerhetsnivå som behövs. För hög säkerhet behov som militära anläggningar, flygplatser, järnvägar och telekommunikation platser används tråddiameter 5/32 till 5/16 tum, med mesh avstånd mellan 1/2 av 3 inches till 2 av 8 inches. För områden som behöver grundläggande till måttlig säkerhet, kombineras 3/16-inch vertikala ledningar med ¼-tums horisontella ledningar.

Prydnads svetsad tråd stängsel

Vissa stängsel företag producera svetsad tråd stängsel med dekorativt värde. En smidesjärn titt kan uppnås med paneler av varierande bredd och höjd som 4 - och 6-gauge sladdarna med svart pulverlack. Grid öppningar varierar beroende på höjd av paneler och tråd mätaren används. Double-loop dekorativa Staket finns i olika färger. Övre och nedre kanterna på den svetsade ståltrådsnät i denna stil har en vals och loopas finish som hjälper till att ge styvhet och förbättra utseendet.