Svart Willow skadedjur

Den svarta willow är ett träd som är användbar för människor av många skäl. Det kan ge virke för dekorativa applikationer och är utmärkt som en skugga träd. Det är också användbart att förhindra jorderosion, på grund av dess omfattande rot nätverk. Nyttan av svart vide är minskat när det är angripna av skadedjur.

Svart Willow bladverk skadedjur

De flesta skadedjur av svart vide begränsa deras rovfiske till bladen av trädet. Willow bladstekel förbrukar främst lövverket av Salix arter. Det är en gul fluga som helt kan beröva blad från ett träd, som kan döda den. Bladen av en svart willow är också en populär mat för skalbaggar som cottonwood leaf skalbagge, japanska beetle och importerade blad skalbagge. Larver av olika moth och butterfly - inklusive den gypsy moth, taggig elm caterpillar och skogen tält caterpillar - kan också hittas på svart willow trädets lövverk.

Svart Willow stammen skadedjur

Många insekter angriper trä på den svarta pilträd, inklusive twig provtagare och hejda provtagare. Dessa skalbaggar kommer att lämna hål, vanligen på undersidan av en filial eller kvist, och kan lämna sågspån runt hålen. Det kan finnas vissnande bladen på kvistar eller grenar också. Djuren också använda den svarta willow bark som en näringskälla, även om detta är vanligtvis inte skadligt om inte "girdling" sker. Girdling är fullständig borttagning av all bark runt omkretsen av ett träd, och den kan döda trädet. Djur som livnär sig på svart vide inkluderar bäver, kaniner och rådjur, även om kaniner är vanligtvis skyldige i fall av girdling.

Behandling av svart Willow skadedjur

För skadedjur, spraya ett avskräckande ämne på ytan av anläggningen. Detta kan vara kommersiella eller hemmagjord, som en lösning av Tabasco sås och vatten. Behandla skadeinsekter med sprayer för ett brett spektrum insektsmedel. Om du föredrar att undvika användning av kemikalier i din trädgård, kan du köpa underprissättning insekter som Trichogramma och Tiphia getingar att införa till din svarta pilträd.

Förebyggande av svart Willow skadedjur

Den bästa metoden överlägset att avskräcka skadedjur på din svarta willow är att installera stängsel. Extremt höga stängsel är inte nödvändigt om inte rådjur är ett bekymmer, så 4 fötter kommer att vara tillräcklig. Det rekommenderas att staketet att utvidga en fot under marken för att motverka burrowers. Om kaniner är den enda oro, ett staket på 18 inches räcker och kan viras runt stammen av enskilda träd om du inte vill att staket i ett stort område. För att förhindra insekters angrepp, uppmuntra naturliga predatorer genom att avstå från användning av bekämpningsmedel. Plocka skadedjur off när du hittar dem på blad och kvistar, och gillra fällor för insekter som den japanska beetle.