Stolpe lada stål Siding Vs. Vinyl

Stolpe lada stål Siding Vs. Vinyl

Stål rangerbangård och metall rangerbangård har använts i åratal. Vinylbeklädnad är nyare på marknaden. Båda har sina egna fördelar men ditt val kan komma till preferens. Att välja mellan två beror ofta på kostnad och estetik, sedan modern stål och vinyl kan komma i en mängd olika val, behandlingar och färger. Priserna och tillgången beror också på ditt område.

Hållbarhet

Stål och vinyl är hållbara till vittring och element. Metall och stål var traditionellt känsliga för rost, vilket gör vinyl ett bättre alternativ, men nya behandlingar som en bakat-på beläggning för att förhindra rost göra stål så livskraftig som en rangerbangård. Båda har en bra meritlista för lågt underhåll.

Konstruktion

Stål ytterväggar byggs vanligtvis tillsammans med en majoritet av byggnaden. Till skillnad från vinyl siding, kan stål fungera som ett slut på egen hand. Vinyl, å andra sidan, är bara en bifogad fil, och skulle kräva ytterligare arbete.

Estetik

Både stål rangerbangård och vinylbeklädnad kan se bra om en installatör gör ett bra jobb, eller hemska om installationsprogrammet är subpar. Vinyl och stål kan komma i många färger, även om vinyl inte ändras lika lätt när färgen är valt. Varken ser bättre ut än den andra hela tiden, och det kan bara bero på kunden.

Kostnaden

Kostnaden för vinyl och stål skiljer sig på området, men vinyl kan vara ganska billigt. Vissa stål rangerbangård har upphört på grund av tillgänglighet och låga priset på vinyl, men stål och metall sidospår är fortfarande i bruk. Men sammantaget vinylbeklädnad kan kosta mer, eftersom det fungerar bara som en rangerbangård och ger inget strukturellt stöd till pole ladan. Vinylbeklädnad installeras som en extra komponent.

Stål stolpe lada

Ibland, kan tid och pengar sparas totalt genom att bygga hela av metall. Dessa byggnader är vanligtvis färdigkonstruerade eller prefabricerade att minska den totala byggtiden. Moderna metall byggnader är resistenta mot korrosion och lång tid. Stål byggnader kan även göras för att se ut som om de är gjorda av andra material, gömmer sig det faktum de metal.