Stängslet Post typer

Stängslet Post typer

Göra ett oväntat arkitektoniska eller konstnärliga uttryck genom ditt val av stängselstolpar. Tänk på funktion och utformning av ditt staket och välj inlägg därmed. Post typer varierar från enkel i rad sorter till versioner med utarbeta mössor i lyxig finish. Stängselstolpar främst ge stöd för ditt staket och bör alltid installeras med gott om villkor och enligt alla tillverkarens anvisningar.

Icke-utjämnade inlägg

Skapa ett modernt utseende med stängselstolpar matchning i höjd med resten av staketet. I-line icke-utjämnade inlägg lägga till ett modernt strömlinjeformad element till ditt landskap. Icke-utjämnade inlägg också ge strukturellt stöd utan att tynga den övergripande estetiskt av staketet. Anser att icke-utjämnade inlägg för utilitaristiska staket som boskap Hagar. Markera egenskapen rader diskret med en enkel icke-utjämnade staket, som bättre smälter in i landskapet än en utförligare inlägg stil. Icke-utjämnade inlägg kan vara tillverkade av material men oftast är tillverkade av trä.

Utjämnade inlägg

Nästan någon typ av gärdsgårdsstör kommer att acceptera en post cap. Caps ger ett prisvärt och enkelt sätt att lägga till arkitektonisk detalj till ditt staket. De flesta hem och trädgård lagrar lager kepsar i vinyl, trä, stål, koppar eller aluminium. Installation tekniker varierar från slip-on sorter till caps kräver lim, spikar eller skruvar. Överväga den övergripande design strategi och arkitektoniska stilar i ditt hem och välj en cap stil som komplimanger båda. Koppar lock lägga lite av lyx till ett landskap och allmänt väder bra. Caps ger också en prisvärd metod för att klä upp en timmer eller trästolpe.

Varierad fastsättning

Accent ditt staket genom att fästa skenor på framsidan eller baksidan stängslet inlägget. Uppmärksamma på störar eller räcken med ditt staket genom att fästa dem på framsidan av inlägget. Fästa skenor på baksidan av inlägget att markera posten själv. Markera antingen inlägg eller staket rälsen genom färgning eller måla dem i kontrasterande färger. Helt enkelt flytta den bifogade filen till inlägget är ett mindre uppenbara uttalande än ett konstfullt utjämnade inlägg, men det kommer att ge subtila visuella intresse för en ofta förbisedd landskap funktion.