Stängslet Post stilar

Stängslet Post stilar

Stängselstolpar är rotade i marken eller betong och är grunden som håller ett staket ordentligt på plats. Stängselstolpar kan vara i nivå med staket paneler eller sträcka sig ovanför paneler för att visa en dekorativ design skuren i trä eller hålla en finial eller mössa.

In-line grundtjänst

För en enkel, ren utseende, hålla stängselstolpar samma höjd som staket paneler. Grundläggande i linje inlägg är ett idealiskt val för utilitaristiska boskap Hagar. De är också oftast billigare än utsmyckade staket, så de fungerar bra för omslutande stora egenskaper.

Utjämnade inlägg

Caps är ett enkelt sätt att lägga till arkitektoniska detaljer i din stängselstolpar. Börja med inlägg som sträcker sig ovanför höjden av staketet. Fäst vinyl, trä, stål, koppar eller aluminium caps inlägg. Välja en gemensam jordbrukspolitik som accenter stil med staketet samt de arkitektoniska detaljerna för ditt hem. Olika arkitektoniska stilar finns tillgängliga, inklusive viktorianska, kolonial, gotiska och Cape Cod. Några mössor sitter på staketet inlägget utan installation, medan andra kräver fastsättning med lim, spikar eller skruvar.

Främre eller bakre

Bifoga staket paneler till antingen framsidan eller baksidan stängslet inlägget. Om fäst på framsidan, blir staketet i fokus. Om fäst på baksidan, locka inlägg mest uppmärksamhet. För att ytterligare belysa inlägg, införa en kontrasterande färg på färg eller nyans av fläcken.