Stängslet Post hantverk

Stängslet Post hantverk

En sliten, gammal gärdsgårdsstör liggande i smutsen kan inte ut som det har potential men när det infogas i ett hantverk projekt, omvandling och förnyelse inträffar. Möjligheter för staket post hantverk begränsas bara av din fantasi. Använd din kreativitet för att komma med nya och innovativa projekt att vända en staketstolpe från skräp till en värdefull del av art.

Holiday Decor

Vända ett trästaket inlägg i holiday dekorationer för din trädgård eller veranda. För att åstadkomma detta, måste du klippa gärdsgårdsstör till en korrekt storlek. Göra en uppsättning av Halloween dekorationer genom att måla tre efter varandra mindre bitar av inlägget att likna pumpor. Du kan lämna dem ansiktslösa att fungera som allmän höst inredning eller lägga till jack-o-lantern ansikten för Halloween. En stam kan läggas genom att limma en pinne till toppen av varje post avsnitt. Du kan också måla inlägg se ut som en familj av snögubbar. Lägg till ansikten med kol och dekorera snögubbar med små hattar.

Möbler

När införlivas med möbler, kan stängselstolpar genomsyra en bit med rustik charm och överklagande, särskilt om de har en väderbitna utseende. Använda slitna stängselstolpar som bord eller stol ben. För att göra en kaffe eller sidobord, fäst en bit av tjock glas eller färdiga trä till toppen av fyra lika stora delar av staket post. Använda en större överdel för att skapa ett kök eller matsal bord. Du kan måla trä inlägg eller lämna dem nakna.

Yard skyltar

Använda staket inlägg för att göra tecken i din trädgård. Du kan göra ett välkommet tecken, holiday tecken eller helt enkelt märka din trädgård. Det finns flera sätt en gärdsgårdsstör är användbar i denna typ av hantverk. Måla en separat träbit med bokstäver och spika den till gärdsgårdsstör; sticka till inlägget slut i marken. Alternativt kan du måla planket gränskontrollstationen med frasen och lägga den på marken eller stötta upp mot några stenar.