Specifikationerna till installera HardiePlank ytterväggar

Specifikationerna till installera HardiePlank ytterväggar

HardiePlank varv spåranslutning är en fiber cement produkt som fäster i vågräta rader runt utsidan av ett hem. Det kommer i en mängd olika färger och texturer som kan målas men inte målat. HardiePlank ytterväggar levereras med en 30-årig begränsad garanti och inte ruttna eller varp. Det är tjockare än vinylbeklädnad och tål hagel skador och lindar hastigheter så fort 150 mph. Det är den vanligaste rangerbangård produkt som används i USA och följer en okomplicerad processuella specifikation kan installeras.

Instruktioner

•Installera ett 7/16-tums OSB hölje eller plywood motsvarande på ytor. Lämna en minsta 2-tums lucka från taket och marken. Installera en väderbeständig barriär över OSB höljet enligt din lokala byggnormer.

•Installera 1 1/4-tums starter strip till nederkanten av OSB hölje. Placera den första skjutbara längden över starter remsan och rada upp nedre kant. Använda två medhjälpare till hålla den HardiePlank ytterväggar på plats i vardera änden tyngd av fiber cement.

•Använd en spikpistol och 1 3/4-tums galvaniserade spikar, fäst rangerbangård att OSB höljet. Fäst 3/8 tum i från sidan kanten av HardiePlank och 3/4 tum från överkanten. Fäst rangerbangård med 24-tums mellanrum längs den övre kanten bara.

•Placera nästa kurs av HardiePlank av överlappande raden under av minst 1 1/4 inches. Fäst rangerbangård på plats, med samma metod som tidigare. Fortsätta att installera rangerbangård upp väggen till minst 2 inches under taket.

•Kapa några längder av HardiePlank ytterväggar, med en mattkniv poäng över bredd och knäppa poäng linje att bryta fiber cement. Installera 6 inches av blinkande på ytterhöljet OSB bakom varje sida leder som inträffar mellan två ändar av rangerbangård.

•Installera hörnlister för att täcka kanterna på HardiePlank i hörnen av väggarna. Använda en yttre akrylfärg för att ändra färg på rangerbangård, eller om produkten är en med en nonprimed yta, måste du måla den inom 90 dagar efter installationen.

Tips & varningar

  • Bära en respirator vid hantering och skära HardiePlank ytterväggar för att undvika intag av kiseldamm.