Specifikationerna för en WellMate WM-9 Pump

WellMate är ett varumärke av anläggningen och pump vattentankar som ansluter till din väl och ge dig en stadig ström av vatten. Detta märke är producerad av Pentair, Inc., med huvudkontor i Minneapolis, Minnesota. Till skillnad från traditionella vattentankar, är WellMate tankarna tillverkade av komposit glasfiber i motsats till stål, se till att tanken kommer att räcka länge och kommer inte rost. En av tankarna som företaget erbjuder är WellMate WM-9 pump tanken.

Funktioner

WM-9 pump tanken är del av WM-serien av WellMate tankar, och dessa tankar är för både bostäder och kommersiella tillämpningar. Du kan också använda dessa tankar öka din väl trycket, som hjälper dig om du har lågt vattentryck. Du kan välja mellan olika tryck inställningar utifrån dina inställningar. Om du är en husägare, kan du köpa en förlängd garanti från företaget.

Dimensioner

Tanken är 3 fot 7 inches hög med 1 fot 2 inches i diameter. Höjd från inlopp/utlopp öppning i golvet är 1 ¾ tum, och enheten väger 24.75 pounds (lbs).

Kapacitet

WM-9 pump tanken rymmer upp till 29,5 gallon vatten och 30/50 kreditutnyttjande inställningen är 8,9 gallons. Inställningen för kreditutnyttjandet avser hur mycket vatten du kan dra från tanken från tiden tryckvakt skär ut tills det skär. Kreditutnyttjande inställningarna i denna tank är högre än jämförbara stål tankar. Det maximala arbetstrycket är 125 pounds per kvadrattum (psi), och detta är totala trycket som tanken kan hantera i drift.

Installation/underhåll

WM-9 pump tanken använder en utbytbar air cell, vilket gör det enklare att underhålla din tank. Ytterligare press inställningarna ger dig ett mer flexibelt system, att säkerställa att din tank kommer att uppfylla dina behov. Eftersom denna tank är gjord av sammansatta glasfiber, klarar den bättre olika typer av klimat, inklusive kustnära klimat där tankar påverkas av både fukt och bräckt miljöer. Eftersom detta är ganska mycket en fristående enhet, det tar inte mycket lång tid att installera, och du kan installera det själv.