Smidesjärn trädgård funktioner

Smidesjärn trädgård funktioner

Smidesjärn kan vara en distinkt och dekorativ funktion för någon trädgård stil. Oavsett om du väljer att bifoga en trädgård med en smidesjärn staket eller hänga konst smide på en trädgårdsmur, kommer att alla beröring av detta dekorativa material förbättra din trädgården utrymme. Smidesjärn kommer också stå sig genom tiden och element, vilket gör det ett bra val för din utomhus inredning.

Fäktning

En av de mest mångsidiga design funktionerna i en trädgård är en smidesjärn staket. Smidesjärn stängsel kan vara dekorativa med bläddrat och blommig element, eller det kan vara enkelt. Antingen designerstil presenterar en elegant bild runt dina grönsaker, ört eller blomma trädgård.

En smidesjärn grind kan vara en del av den trädgård stängsel eller det kan vara en fristående dekorativ funktion i trädgården. Stötta en gammal, smidesjärn gate mot en befintlig trä eller vinyl staket att lägga instant charm till din trädgård utrymme.

Utomhus matsalsmöbler

Smidesjärn matsal möbler för en uteplats i trädgården kan vara en intim miljö för två, som en bistro-stil design, eller du kan ha en större rund, oval eller fyrkantig smidesjärn bord med fyra till åtta smidesjärn stolar för sittplatser. Men vackra att se på, smidesjärn är inte det mest bekväma sittplatser alternativet utan lagt dämpning som stol kuddar eller kuddar.

Slappa möbler

Smidesjärn lounge möbler kan vara ett annat dekorativt inslag i en uteplats i trädgården. Om designen är snygg och enkel eller täckt med avancerade element, ger smidesjärn lounging möbler en touch av elegans till någon trädgård uteplats utrymme.

Dekorativa trädgård krokar

Smidesjärn shepherd's krokar har två eller tre sätt att hänga Behållareväxter, lyktor, vindspel och andra trädgård inredning. En herde kroken har en krok i toppen av metall stången och minst en annan krok placeras lägre på inlägget, men vänd åt motsatt håll. De flesta shepherd's krokar har en spjut-formade botten som kan infogas i marken.

Belysning

Smidesjärn lyktor och ljusstakar passar bra i en utomhusträdgård eller på en uteplats i trädgården. Liksom de flesta andra smidesjärn funktioner, kan Ljusstakar och lyktor vara omsorgsfullt bläddrat eller glatt och enkelt.

Planteringsmaskiner

Smidesjärn planters är perfekta för trädgårdar och uteplatser i trädgården. Plantageägarna innehåller vanligtvis en separat planter eller plantering medium.