Sko Rack instruktioner

Sko Rack instruktioner

Sko rack fungerar bra för familjer med massor av medlemmar och för hushåll som är värdar för många gäster. De hjälper till att hålla ditt hem organiseras och är också ett bra stöd för torkning Vinter stövlar. Sko rack är oftast billiga att köpa, men även billigare att bygga. De har en enkel design, vilket gör dem lätt och snabbt att bygga. I själva verket kan du bygga din egen skoställ i mindre än en timme med mycket lite träbearbetning kunskap.

Instruktioner

•Lay din 34-tums ombord platt och ritar två linjer över hela linjen med blyerts. De två raderna måste vara parallell med 34-tums kanter, placerade 2 inches varje 34-tums eggen. Linjerna blir 6 inches isär.

•Draw åtta linjer över hela linjen--också med blyerts--så att de är vinkelrät mot de två första raderna. Linjerna bör vara fördelade 4 inches isär, med två utanför linjer placerade 1 tum från 10-tums kanterna.

•Ø 16 hål, 1 tum i diameter och djup, där linjerna skär varandra. Radera din penna märkningar.

•Placera alla 8-tums dymlingar i en rad av hål, och 14-tums dymlingar i andra rollen som hål. Du kan fästa dymlingar på plats antingen genom att placera en liten mängd trälim i varje borrade hål innan du infogar dymlingar, eller genom att använda din träskruvar. Sätt i skruvarna genom botten av styrelsen och in dymlingar. Längre dymlingar är avsedda för stövlar, medan kortare dymlingar är avsedda för skor och tofflor. Om du vill använda, glida på insidan av skor över dymlingar att lagra dina skor.