Säker Bentgrass ogräsbekämpning

Bentgrasses är cool-säsong gräs med över 100 olika arter. Men används också som ett torv, riskerar bentgrass att förvandlas till en invasiva ogräs som det sprids snabbt i gräsmattor och andra landskap områden med stolons. En ekologisk ogräs control produkt är en säker strategi för styrning av gräset.

Identifiering

Användning av majsglutenmjöl är en effektiv metod för att kontrollera bentgrass ogräs. Produkten är bland de säkraste herbicider, eftersom det är ofarligt för husdjur, människor och önskad vegetation, enligt David Mellor i "Gräsmatta Bibeln."

Beskrivning

Majsglutenmjöl erhålls genom bearbetning av majs i majssirap och majsstärkelse. Produkten liknar ljus brunt granulat eller gula måltid och är rik på protein. Med tanke på dess höga näringsinnehåll, används majsglutenmjöl ofta som en källa till extra protein i djurfoder.

Åtgärd

Användning av majsglutenmjöl fungerar som en preemergence herbicid på ett antal ogräs, inklusive bentgrass, maskrosor, crabgrass, RÄVSVANS, portulak, smartweed och barnyard gräs. Produkten förhindrar groning av frön och håller dem från groning.