Riktningar för en Fluidmaster toalett Installation

En istadig toalett är en stor irritation. En som läcker eller går hela tiden också kan slösa bort en massa vatten. En husägare kan lösa de flesta toalett problem med en Fluidmaster flush och fyll valve kit. Dessa kit säljs i hårdvara, byggnad leverans och liknande butiker, är billiga och kan installeras med några grundläggande verktyg. Fluidmaster gör flera stilar av reparationssats, men installationen är i princip samma sak med dem alla.

Instruktioner

•Vrid av vattentillförseln på ventilen på väggen bakom toaletten. Tömma tanken genom att spola upprepade gånger tills det är nästan tomt och sedan ta bort det sista vattnet med en svamp eller handdukar. Har en hink praktiskt för att vatten. Ta locket av tanken.

•Ta bort gamla ventilen genom att skruva nötter på botten av tanken, en koppling mutter först och sedan en låsmutter på botten av tanken. Lossa dem med slip-gemensamma tång om det behövs, sedan slutar att ta bort för hand. Ta ut den gamla enheten genom att lyfta den ur tanken. Ta bort stängnätet som täcker dräneringshålet på botten av tanken och ta bort ett klipp håller en refill vattenlinje på det vertikala röret i tank.

•Montera delar av ersättning, inklusive en låsmutter, shank bricka, vinkel adapter och kon bricka. Använda den befintliga överfallsmutter på vattnet matarledningen om det är fortfarande i gott skick. denna mutter skruvar på undersidan av ventilen flush och fyllning efter låsmuttern är ansluten till att binda vattnet matarledningen till ventilen. Ta bort nya kon brickan försiktigt från mitten av shanken brickan.

•Justera höjden av fylla ventil genom att vrida det gängat skaftet; Det justerar från 9 till 14 inches. Ställ in den på höjden av den gamla ventilen. Installera shanken brickan på botten av stjälken med breda flänsen upp, så det kommer att försegla på tanken. Sätt ventilspindeln i hålet till matarledningen. Tryck ner på skaftet, inte toppen, och fästes med låsmuttern under tanken. Hand dra åt låsmuttern. Se till att flyta koppen ovanpå shanken inte röra sidan av tanken.

•Anslut vattnet matarledningen. Glida en kon bricka på en rad med koppar eller metall slangar, med toppen av konen uppåt. Använd en befintlig platta bricka med flänsad metall slangar och en överfallsmutter på slutet av flätad eller vinyl tubing. Sätta överfallsmutter från matarledningen gängade nedtill på ventilen och dra åt den ordentligt men inte hårt.

•Fäst den ena änden av en svart refill tub med den nya enheten till bröstvårtan nära toppen av refill ventilen och den andra änden till plast vinkel adapter. Sätt adaptern vinkel till toppen av refill röret i tanken med metall klippet på slutet. Trimma röret med sax eller en mattkniv vid behov. Undvik att böja eller veck röret. Installera en ny stängnät och Anslut den till kedjan på toalett handtaget.

•Vrid på vattnet och sänk float cup för 30 sekunder att få tanken att fylla. Kolla efter läckor; Stäng av vattnet och justera alla nötter eller kopplingar som läcker, men om shank och kon brickor var korrekt installerade systemet ska förseglas. Justera vattennivån med gängade justering stav bifogas en arm överst på flötet; vatten bör stoppa hälften till 1 tum under toppen av röret refill eller spill.