Rengöring en säng madrass

Rengöring en säng madrass

Bakpulver

Absorberar lukter och fräscha upp din madrass med bakpulver. När du remsa din säng att ändra din ark, tillåta madrassen att luften ut innan omarbeta sängen. Under denna tid noggrant strö bakpulver över madrassen och gör det möjligt att ställa in i flera timmar. Efteråt, ger madrassen en bra dammsugning. Det dammsugning kommer att ta bort bakpulver när den gör dess arbete och också suger upp all döda dammkvalster som har gjort din madrass deras hem.

Diskmedel för fläckar

Milt diskmedel är den starkaste renare som ska användas på en madrass. Utspädd i en sprayflaska fylld med vatten, renare lätt kan sprayas över en fläck-- och sedan fläcken kan tas bort med en lätt skrubbning med en mjuk trasa. Vid rengöring upp ett spill, Använd en handduk för att torka upp så mycket vätska som möjligt. Ge en lätt skrubbning med en mjuk trasa och spray cleaner, sedan blot igen. Kan madrassen att luften ut helt innan du sätter din ark tillbaka på.

Freeze Out

Ett bra sätt att rengöra din madrass av damm och allergener är att plocka en torr dag som är under noll grader F och ange din madrass utanför för dagen. Placera din madrass kommer utanför i minusgrader döda dammkvalster och hjälpa släppa några av lukter madrassen kan har samlat över tiden. Du kan också ge madrassen bra stryk med en kvast att skaka ut alla döda dammkvalster. Senare, att madrassen tillbaka i, förlägger det tillbaka på sängramen och ge det en spray av desinfektionsmedel.