Pool mönster för små Yards

Pool mönster för små Yards

Du behöver inte ge upp drömmen om en pool bara för att din trädgård är liten. Vissa pool konstruktioner är idealisk för små yards. Även om flera befintliga pool konstruktioner är lämpliga för mindre gårdar, de flesta pool byggare kommer även arbeta med dig för att anpassa en pool som uppfyller dina behov, budget och rymma din gård storlek.

Bygga en Pool

Om du tänker installera en pool, är det bäst att göra det innan vår och sommar, anteckningar Premier Pool och Spa hemsida. Det kan ta upp till 12 veckor att bygga en pool, inte räknar helst tillbringade landskapsskötsel din pool utrymme. Planera tillräckligt med tid för pool installation att garantera en hel säsong av användning när det installeras.

Försvinnande kant

En försvinnande kant pool är en design som passar bäst för små yards med en brant drop-off. Det har oftast en rektangulär form, även om det kan utformas med en rundad form till naturligt kurva runt din trädgård. Ofta kan du inkludera en inbyggd spa antingen i ett hörn eller sidan av poolen om du önskar en. Dess oändlig tillåter en fri utsikt över landskapet nedan. Till skillnad från en traditionell i-mark pool med en uteplats som omger alla fyra sidorna, är bara två eller tre av ett försvinnande poolens sidor på markplan med uteplats med tillgång till poolen.

Lap Pool

En lap pool är ett alternativ för en liten, smal gård. En lap pool har en rektangulär form som är bred nog att för minst en användare utför varv eller mer än en simmare för rekreation. Pool byggare kan utforma dem att inkluderar ett spa i ena änden. Steg strategiskt placerad på ena änden erbjuder tillgång till poolen. Dessa pooler är i allmänhet för träning eller svalka en varm dag.

Fri Form Pool

En fri form pool har rundade kanter och är normalt anpassade utformade för att maximera gården utrymme. De generellt har ingen igenkännlig form och är tänkta att flöda fritt runt en uteplats eller landskap kantning. Fri form pooler är idealiska för små, platta gårdar. De kan installeras med en vatten-funktionen, till exempel en klippformation eller vattenfall, att lägga till ränta till ditt uterum. Fri form pooler är bäst för rekreation i en causal bakgård miljö.