Pool belysning idéer

Pool belysning idéer

Pool belysning är ett viktigt inslag för din bakgård, särskilt om du har en natt simma i åtanke, men det är ofta ignoreras. Pool belysning kan öka säkerheten för dem som simma och får lägga till övergripande atmosfären din utomhus. Om du för en i mark eller ovan mark pool, skapar belysning en inbjudande och varm utseende för dig.

Glödlampa

Glödlampa eller halogen lampor får släppas ut i poolen, under vattnet, i en i-mark pool. Detta är ett bekvämt sätt för simmare att se under vattnet i poolen på kvällen. Den enda nackdelen med detta alternativ är en ilsken blick bort av vattnet. Lamporna kan stängas av om poolen inte är i bruk. Om lamporna fortfarande på, återspeglar ljuset in i huset om andra inte är simning.

Fiber Optic

Fiberoptiska ljus band kräver inte el och kan placeras runt kanten av poolen. Detta är ett mycket säkrare alternativ och eliminerar riskerna med El runt vatten. De är också dekorativ, så att du kan inkludera flera färger av ljus. Du kan välja att linje steg leder upp till poolen att öka säkerhet, också. Fiberoptiska lysrörsbelysning är praktiskt taget underhållsfria och kräver inte byte av glödlampor.

Flytande ljus

Flytande lampor är bra för parterna och är lämpliga för ovan jord eller i marken pooler. Välj från färgglada runda eller lykta stil lampor. De flyter på ytan av poolen. De är inte populär om små barn kommer att simning eftersom de inte ska kastas i poolen. Flytande ljus kan lägga till den atmosfär och känsla av din utomhus utrymme.