Pneumatiska pensel metoden

Pneumatiska pensel metoden

Luftkanaler är en principal komponent i många hem värme och kyla system, särskilt de med luftkonditionering enheter. Pneumatiska pensel metoden är relaterad till underhåll av dessa inre installationer.

Identifiering

Pneumatiska pensel metoden avser en luftkanal rengöring erbjuds av vissa professionella städtjänster. Normalt utgör deras översta nivån eller optimal servicealternativet vilket vanligtvis innebär det är den dyraste.

Funktioner

Rengöring enheterna ingår i denna metod är en kraftfull sugenheten tillsammans med en roterande borste församling. Borstarna snurra för att ta bort material som ansluter sig till kanalen arbetet så att de senare konsumeras av vakuum.

Varning

Medan tjänster ofta ange denna metod används i miljöer såsom sjukhus--där sterilitet är av den största oro--hälsofördelarna med rengöring hem luftkanaler är omdebatterat. I själva verket står US Environmental Protection Agency (EPA) det att inga materiella bevis har lagts fram som visar att rengöring är mer användbar än det är skadligt. EPA föreslår du läst litteraturen om air duct städning finns på deras hemsida innan du använder denna tjänst i ditt hem.