Plast infällda däck belysning

Plast infällda däck belysning

Däck belysning kan utformas för att ge stil och elegans till ett yttre utrymme, ta fram skönheten i ett område eller vara vacker i och för sig. Det kan förbättra användaren 's njutning av däck och dess omgivningar, eller installeras med säkerhet eller ens stöldskydd i åtanke. Infällda däck belysning är utformad med ett specifikt syfte i åtanke, och lamporna är gjorda av materialet styrs så mycket av användarens smak som av utilitaristiska oro.

Landscape Lighting

Däck och uteplatser används vanligtvis mer genom sommarmånaderna än på någon annan tid på året. Höga dagstemperaturer kan betyda utomhus är bättre njöt på natten, och belysning sedan blir en faktor. Glider på dåligt upplysta steg och trappor kan leda till allvarliga skador, men ljusa washers bidrar knappast till en fyllig och avkopplande upplevelse. Bra landskap belysning kan göra en trygg och trivsam utan att förstöra stämningen. Post eller räcke lampor eller rep ljus uppträdda mellan inlägg, är ett effektivt sätt att avgränsar de säkra gränserna på däck om det är upphöjt över omgivningarna, eller om den har en vatten-funktionen.

Infälld belysning

Infälld belysning har ett specifikt syfte; Det används när armaturer är skyldiga att vara i linje med den ytan som de är monterade. Den vanligaste användningen för infälld belysning är i stolpar av trappor, korrekt kallas sättsteg, där de kasta belysning på de vertikala delarna--steg - utan att vara utsatta för oavsiktlig sparkar. Infällda steg lampor är vanligtvis utrustade med nedåtgående vetter mot galler, så ljuset pooler där foten landar men är avskärmade från in i användarens ögon.

Plast ytterbelysningen

Plast är ett vanligt material för tillverkning av exteriör belysning av alla slag. Kromad metall, rostfritt stål och aluminium motstå utomhus författningarna, mässing och koppar när de har en skyddande beläggning tillämpas på fabriken. Plast-lampor är vanligen den mest kostnadseffektiva; även om de inte rostar, de utstrålar inte ljus samt de av metall, och de är benägna att skada efter en säsong eller två i solen har gjort dem spröda.

Soldriven däck belysning

En förfining är användningen av soldriven däck belysning. Inte bara ger en solar installation alla fördelarna med traditionella, elnätet-powered belysning, det gör det utan extra kostnad när installationen är klar. Infälld belysning är en av de tre populäraste kandidaterna för solar driver, tillsammans med post lampor och tak lampor, enligt experterna vid CleanEnergies.org. Under dagen samla sol paneler energi som lagras i diskreta batterier; i skymningen slå ljussensorer på belysningen. Tidigare tenderade sådana installationer misslyckas efter några timmar, men med tillkomsten av låg-drain lysdioder lamporna vanligtvis bo ljust hela natten.