Östra Texas plantering Guide för zon 8

Texas stor storlek och många olika klimatzoner gör det svårt att trädgården från en övergripande statligt guide. Östra Texas trädgårdsmästare har olika behov och plantering scheman från trädgårdsmästare i den långsmala landområde eller nära El Paso. Att välja rätt plantering gånger kan hjälpa östra Texas planerar trädgårdsmästare en framgångsrik trädgård.

Temperaturerna

Zon 8 i östra Texas täcker ett område söder från Dallas-Ft. Worth-området till Houston, och som långt västerut som Austin. Detta område har en genomsnittlig årlig minsta temperatur av 10 till 20 grader Fahrenheit.

Svalt väder växter

Växten svalt väder grönsaker som rödbetor, lök och spenat så tidigt som 1 februari i östra Texas. Morötter kan planteras från frö så tidigt som mitten av januari. Undvik att plantera grönsaker som sallad för sent, bult och de vända bitter i varmt väder.

Varmt väder växter

Varmt väder växter som tomater, aubergine, paprika och meloner göra dåligt medan nätterna är fortfarande kall. Plantera plantorna från frö eller transplantera runt mellan mitten av mars och maj. Vänta längre på sötpotatis, som bör planteras nr tidigare än April.