Organisatoriska idéer för återvinningsbart avfall i ett Garage

Hem återvinningsprogram är en låg ansträngning sätt att göra din del för miljön. Garaget verkar ett logiskt område att lagra dina återvinningsbart avfall mellan pickup så länge du hålla dem organiserade och sorterade. Även kommersiella organisationsenheter för återvinning finns, de är ofta dyra eller passar inte din utrymme behov. Anpassa andra lagringslösningar för att passa din organisations behov.

Lagerplatser

Lådor, är om av din lokala återvinningsprogram eller köps, en enkel lösning på återvinningsbart avfall. Använd små soptunnor, plastic lagring baljor eller kartonger som lagerplatser. Märk varje lagerplats med den återvinningsbara det är tänkt att hålla, till exempel papper eller plast. Lockförsedda lagringsbehållare kan staplas att ta upp mindre utrymme. De är också användbara om du måste transport till en återvinningscentral själv eftersom de flesta lagerplatser har lock och handtag.

Byrå

Konvertera en gammal byrå eller byrå till en kompakt återvinningscentral. Märk varje låda med den återvinningsbara det är tänkt att hålla. Toppen av dresser fungerar bra för sortering av återvinningsbart avfall innan den placeras i rätt låda. När det är dags att ta din återvinning, skjut ut lådan för enkel transport. Om du har en gammal byrå ram med saknas lådor, skjut kartong eller plast lådor i facken att hålla den återvinningsbart avfall. Dresser ramen ger en bekväm och platssparande center för återvinning behov oavsett.

Stapling korgar

Stapling korgar, som ofta sett att hålla filer och pappersarbete i kontor, är ett billigt val som tar upp lite utrymme. Korgarna är tillgängliga i tråd eller plast, men tråd kommer att hålla upp bättre under tung användning. Märk varje korg med vad det är tänkt att håll som för andra återvinningsmetoder för lagring. Korgarna finns ofta i flera djup, och du kan stapla dem men du tycker passar, att tillåta användning av en ytlig korg för papperet-weeklyen och en djup korg för burkar eller flaskor.

Hyllorna

Förvandla en gammal garage hylla till en återvinningscentral. Ordna påsar eller lådor på varje hylla, ägnar varje till en viss återvinningsbart. Tvättkorgar, särskilt gamla som blir värdelösa för tvätt, är ett annat alternativ på hyllan. Hyllor kan vara Multi-användning vid behov, vilket sparar utrymme i garaget. Ägna en eller två hyllor till din återvinning behov och använda resten för vanliga garage lagring.