Om fönstret behandling stilar

Om fönstret behandling stilar

Att välja det bästa fönstret behandling stilar för varje rum i ditt hem är en fråga om personlig smak, men att veta något om de olika stilarna av fönster beläggningar som är tillgängliga kan hjälpa dig att göra de bästa valen till accent din inredning.

Casual fönsterformat behandling

Cape Cod och café gardiner är populära fönsterformat behandling för kök och barnrum. Enkel med flikar gardiner kan hålla stämningen ljus och casual i familjerum och sovrum. Gardinkappor hängde över mini-mörkarna är ett populärt val för casual vardagsrum och sovrum.

Formella fönsterformat behandling

Formella fönsterbehandlingar består vanligtvis av stora paneler, gardinkappor och draperi paneler som kan dras stängt över den aktre språnget. Traditionella formella draperier faller ofta strax ovanför golvet. Draperade gardinkappor är en populär samtida formella fönster behandling stil.

Fönsterformat behandling att åtgärda brister

Små fönster kan göras till verkar större genom att välja gardiner eller draperier som faller flera inches under fönsterbrädan. Kamouflage windows på ojämn höjder av draperier för samtliga fönster på samma höjd från taket i stället för att mäta från toppen av varje enskilt fönster.

Tyg fönster skugga stilar

Window shades kan dras över ett fönster att blockera ljuset och har råd med sekretess. Roman nyanser är avsedda att upprättas längs dragskor passerade gardin ringar sys in gardin paneler. Ballong nyanser liknar Roman nyanser, men är utformade för att billow i mjuka veck längst ned. Veckat nyanser och honeycomb nyanser kan kombineras med skräddarsydda paneler och draperier för ett mer formellt utseende.

Persienner

Vågräta persienner och mini-mörkarna är populär fönsterbehandlingar i casual rum och kontor. Lamellgardiner har en mer formell känsla och utseende. Persienner kan vara gjorda av styva tyg, metall eller vinyl.