Om att plantera en svärd Fern?

Om att plantera en svärd Fern?

Sword ormbunkar (Nephrolepis exaltata) är pålitlig, lågt underhåll växter. Denna ormbunke producerar stora massa långa, smala arching blek-gröna ormbunksblad. I bra plantering områden nå fronds 7 fot lång.

Överväganden

Sword ormbunkar växer bäst i områden med indirekt belysning. De trivs på platser med partiskt till djup skugga. Sword ormbunkar växa där gräset vägrar att eftersom det inte finns tillräckligt med ljus.

Betydelse

Bra-dränerande jord är nödvändig för ett svärd fern att växa bra. Det har temperaturer mellan 65 och 75 grader Fahrenheit. När temperaturen är spray över 75 grader Fahrenheit Fernsna med vatten för att hålla nivån på fuktighet runt anläggningen hög.

Varning

Sword ormbunkar är invasiva i perfekt placering. De växer som ogräs och kommer att angripa landskapet. Begränsa dem med en bård eller en behållare.

Effekter

Sword ormbunkar växa utanför i USDA zon 8-11. När berört vid minusgrader, dör ormbunkar tillbaka till rötterna. Långa, hårda vintrar kommer att döda de fern rötter. Odla dem inomhus i dessa områden.