Olika typer av noll vända klippare

En snäv svängradie marknadsförs ofta som en tillgång för bilar, men gräsklippare med en liten sväng radie är precis lika värdefulla. Zero turn gräsklippare är en tillgång för både bostäder och lawn care. Noll vända gräsklippare skära ner slåtter tid eftersom de är relativt lätta att manövrera runt buskar och kantning, och många modeller fungera vid högre hastigheter än traditionell klippare. Om du funderar en zero turn-klippare, undersöka olika typer innan han gick över en modell.

Front-Mount vs. Side-Mount däck

En av de viktigaste skillnaderna mellan typer av zero turn gräsklippare är placera av klippdäcket. De första modellerna av noll vända klippare funktionen frontmonterad däck med en sittgrupp som var fritt flytande bakom och på området däck. En av fördelarna med front-montera däck är att bifogade filer som snö plogar kopplas enkelt till gräsklipparen. Front-mount klippare tenderar också att vara lite mer stabil än mitten av mount däck. Mitten av mount däck var populärt på 1980-talet, och de är de vanligaste modellerna idag. Mitten av mount däck tenderar att vara mindre och mer kompakt för enklare förvaring i bostäder kapaciteter, och de är lättare att dra för off-site jobb.

Bostäder vs kommersiell klippare

Zero turn klippare var först avsedd att användas i kommersiella applikationer. För större kommersiella klipparna var betydligt snabbare än traditionell ridning eller push gräsklippare så förare kunde täcka stora mängder av marken under en kort period. Kommersiella gräsklippare marknadsförs ibland som "super duty" klippare, och de omfattar större klippning däck och tyngre motvikt vikter så att landscapers kan säkert navigera brant lutar eller vått gräs. Vissa kommersiella zero turn-klippare är konvertibla till gå-bakom gräsklippare för mer exakta landskapsarkitektur på stora utomhus renoveringsprojekt. Mindre, mer kompakt modeller av zero turn-klippare är nu tillgängliga för privatkunder. Noll vända gräsklippare avsedda för bostäder tenderar att funktionen MID montera däck eller front-montera däck som är ihopfällbar för enkel förvaring.

Energiförbrukning

Ett bekymmer för alla ridning gräsklippare är deras bränsleförbrukning och miljöpåverkan. De flesta modellerna av zero turn-klippare har förbränningsmotor som drivs av bensin, dieselbränsle eller alternativet miljövänligare propan. Det finns också kommersiella eller industriella modeller av zero turn-klippare som kör på komprimerad naturgas. Komprimerad naturgas är renare förbränning fossilt bränsle än gas eller propan, men det inte är allmänt tillgängliga bostäder Zero förvandlas gräsklippare från och med 2010.