Odört träd blad identifiering

Vintergröna odört träd finns i Kanada och östra USA. De är relaterade till den giftiga växten, odört. Det finns tre olika varianter av odört träd och flera funktioner för att kontrollera när identifieras.

Typer

Den östra odört är trädet staten Pennsylvania; Det är vanligt i Kanada och i delar av östra Nordamerika. Carolina odört finns främst i sydöstra USA, medan den västra odört förekommer i västra Nordamerika.

Funktioner

Alla tre sorterna är barrträd, så deras blad är nålar. Nålen i en östra odört handlar om 1/2-tums lång och mörk grönt på toppen med två vita band på dess undersida. Carolina odört är liknande, men nålar är längre--om 3/4-tums-- och fetare, med två parallella sidor. Den västra odört nålar är också ungefär 3/4-tum lång och har samma färgning som sina släktingar.

Andra märken

Nålar för den östra odört har en rundad spets och ligg platt på vardera sidan av kvist, medan nålar av Carolina odört är placerad på måfå vinklar med avseende på varandra. Den västra odört har nålar ordnade på vardera sidan som den östra odört.