Naturliga uteplats idéer

Naturliga uteplats idéer

Om du försöker hålla projektet uteplats så miljövänlig som möjligt eller du bara gillar utseendet, en uteplats tillverkade av naturliga material, som sten, lägger curbvädjan och värdet i ditt hem. Begreppet naturligt uteplatsen kan betyda olika saker för olika personer. Du kan använda naturliga material eller producera en vildare, mer "naturliga" look, men ingen roll vad du definition, naturliga uteplatserna gå tillbaka till naturen för sin inspiration.

Lämna utrymme

Om du hoppas att lägga till en mer naturlig look till din uteplats utrymme, lämna mellanrum mellan den befintliga tegelstenar eller nya stenar. Utrymmet mellan stenarna ger utrymme för inhemska växter eller gräs arter att växa. Om du föredrar att undvika högt gräs mellan dina stenar, plantera en eller flera marktäckande växter för att fylla utrymmet mellan stenarna.

Go Green

För att skapa en miljövänlig och naturliga plats, gå grönt på din uteplats av växande en kant av växter runt kanten. Du kan plantera lång eller kort växter beroende på det utseende du vill skapa. För att öka den gröna och naturliga utseendet, placera rustik utseende eller sten krukor eller containrar runt området uteplats.

Tillsätt vatten

Vatten funktioner, som fontäner, dammar och vattenfall kan bidra till att skapa en naturlig look till din utomhus. Det miljövänliga, Välj en fontän som kommer att filtrera och återanvända samma vatten eller en vatten-funktionen, som en damm. Installera en återvinning vattenfall i ett hörn eller som en del av en stödmur till göra din uteplats ser ut som en dold grotta, eller vara unikt och skapa en som önskar bra för gästerna att kasta mynt i när de besöker.

Skapa ett naturligt flöde

För att hålla din uteplats och omgivande rymden ser naturliga, arbeta med och hålla sig till det naturliga flödet av marken. Skapa smuts eller sten vägar leder från din uteplats i större utbredning av din trädgård och undvika att lägga till saker som steg om det är absolut nödvändigt. Om du måste lägga till steg, göra dem av naturliga material, som stora, platta stenar.