När ska man plantera pumpafrön i Ohio

Ohio är känd för dess pumpor; i själva verket upprätthåller Ohio State University 5 hektar stor pumpa testning trädgård tillägnad studera specifika problem som kan påverka pumpa odlare. Pumpa frön vid rätt tidpunkt för att undvika några av dessa problem.

Tidsram

För de flesta sorters pumpor, såsom socker sorter används för pajer eller den stora runda pumpor som vanligen används för carving och höst inredning, plantera frön direkt i marken när jorden har värmts till 68 grader Fahrenheit.

Gigantiska pumpor

Många kommersiella pumpa odlare och hem jordbrukare i Ohio växa jätte pumpor, som väger in på drygt 1 000 kg. För att försöka växa en jätte pumpa, plantera frön individuellt i torv krukor i slutet av April. När fröna har grott och det första bladet har börjat att expandera, vanligen ca 10-14 dagar efter plantering, Fröplantorna till fältet.

Varning

Om du planterar för tidigt och jord temperaturen är för låg, kommer inte pumpa frön gror. Pumpa växter är också känsliga för skador från frost. Om du planterar de gigantiska pumporna tidigare under säsongen innan sista frost, skydda plantorna med flytande rad kåpa.