Nackdelar med att använda grön lagerplatser

Nackdelar med att använda grön lagerplatser

Gröna bin program samlar organiskt avfall. Organiskt avfall definieras som kaffesump, pappershanddukar, vegetabiliska scraps och frukt skrotar, indikerar staden Toronto hemsidan. Gröna bin program försöker förvandla dem till kompost. Cirka 33 procent av ett hushåll sopor kan klassificeras som material som är ekologiskt. Sopor-material som har förvandlats till kompost kan användas på gårdar, park landar och även trädgårdar.

Korruption

Syftet med grön lagerplatser är att samla sopor för att förvandla det till kompost. Ibland är processorn som anlitats för att göra detta blir korrupt och, i stället för att soporna till kompost, skickar den direkt till en deponi. Torontos Halton återvinning fångades omdirigera några sopor till en deponi i delstaten Michigan i stället för att förvandla det till kompost, rapporterar The Star. Till följd av detta undergräver allmänhetens förtroende, har Toronto att noga granska processorer.

Svårt att rena

En annan con av använder grön lagerplatser är att de är svåra att rena, enligt Guelph, Ontario, bosatt Kathleen Brookfield. Människor har upplevt problem med fluglarver på grund av de gröna lagerplatserna. Maskarna är kända för att krypa ur botten av gröna lagerplatser och få in på ställen de inte bör, såsom barnens sandlådor och leksaker kvar i en gård. Gröna lådor är svårt att rengöra noggrant eftersom de är djup, vilket gör det svårt att nå botten.

Ingen vävnader får

Gröna bin återvinningsprogram, som den i Rhode Island, Tillåt inte användare att placera objekt som vävnad och mjukpapper till dem. Skälen för förbudet är hälsa och säkerhetsfrågor, samt det faktum att papper vävnad som används är av en låg kvalitet som lätt inte kan återvinnas.

Ingen pizzakartonger tillåtet

Vissa stater förbjuder också objekt som pizzakartonger. I Rhode Island tillåts medborgare inte att placera en pizza låda i gröna lagerplatser på grund av fett de får innehålla, enligt Rhode Island Resource Recovery Corp Även om en pizza box är fria från fett, har många Rhode Island dumprar sagt att inte plocka upp någon pizzakartonger.