Min Helo bastu värms inte

Min Helo bastu värms inte

Helo, ett märke av Saunatec, inledde sin verksamhet i Finland innan de anländer till USA Detta företag erbjuder traditionella och infraröd bastu som kan främja cirkulationen, avgifta, rengöra huden och slappna av musklerna när de används korrekt. Om din helo bastu inte fungerar korrekt, kan du njuta av reparativ fördelarna med ett bastubad.

Ventilation

Om du inte har ordentlig ventilation ordnade i helo bastu, kan det inte värma upp eller reglera temperaturen ordentligt. Om du har en vedeldad bastu, bör du installera leverans luftventilen bredvid, och nedan, Bastuaggregatet. Placera luft avgasventil i taket. Om bastun har en elektrisk värmare och öppningen är ovanför värmeelementet, installera avgaserna så låg som möjligt. Exempelvis rekommenderar webbplatsen helo installera avgaserna under bänkarna i bastun, på motsatta sidan av aggregatet.

Dörr täthet

Du bör använda en dörr för en helo och se till att du stänger tätt när du vill ta ett bastubad. De flesta helo dörrar mäter 2 fot av 6,66 fötter. Alla glas som används på dörrar är ordentligt slutna och kan ha dubbla rutor. Även om dörrarna inte är lufttätt, tillåter de endast en minimal mängd värme fly genom SIDOPOST. Dessutom bör värmen inte fly genom armaturer installeras i tak eller väggar och väggpaneler.

Värmare-utgång

Om din helo bastuaggregat är inställd på låg temperatur, det kommer att känna att bastun inte värms. Alternativt, om du har en värmelagrande bastu, det inte hålla värmen eller förvärma. I stället behåller vulcanite stenarna värmen. Väggen bastuaggregat kan ta längre tid än värmelagrande bastur att förvärma. När det finns ingen värmeeffekt alls, kan det finnas skador på värmen sensorn eller uppvärmning krets. Helo rekommenderas vulcanite mineral stenar i bastuaggregat, som du bör byta ut regelbundet. Exempelvis om du använder bastun en gång i veckan, ersätta stenarna en gång om året. Om du använder bastun tre gånger per vecka, byta ut stenarna tre gånger om året.

Termisk isolering

Underlåtenhet att isolera helo bastu kan orsaka värme fly bastun. Helo företaget installeras väggreglar eller taket reglarna så att du kan installera isolering enligt platsen för din bastu och/eller geografisk plats. Om du installerar en bastu inomhus, kanske du inte behöver tjock isolering. När du installerar en bastu utomhus, bas vilken typ av isolering som du använder på din geografiska plats, som om du ska använda bastun under den kallaste tiden på året.