Metoder för att upptäcka vägglöss

Vägglöss---små buggar som kan leva i madrassen eller ens golvet eller mattan i sovrummet---kommer ut på natten att mata på dig medan du sover. De lämnar mycket smärtsamma bett och welts på huden och kan bli en riktig krångel att utrota från en säng eller sovrum. Vidta åtgärder för att se om du faktiskt har vägglöss innan du går igenom besväret att döda dem till.

Vet din fiende

Vet hur vägglöss ser ut och hur de lever. De har liten, tillplattad, rund, rödaktiga kroppar och inte komma ut under dagsljus eller när du inte är i sängen. De rör sig ganska snabbt, men om du vet exakt hur de ser ut och vad man ska leta efter, du kommer att upptäcka och identifiera dem mycket lättare.

Undersöka madrassen

Tömma alla lakan och sängkläder av sängen själv, och undersöka madrassen; Du kanske kan hitta några rester av vägglöss. Du kan även hitta döda eller levande vägglöss. Leta efter sina rödbruna kroppar kryper mitt i tyget av madrassen och leta efter sina små bruna fekal fläckar och små knaprig avsked---deras död hud. Om du ser konsekvent tecken på dessa lämningar eller hittar ett levande fel, har du vägglöss.

Eliminera andra möjligheter

Även om du hittar skräp på din madrass som kan tyda på en säng bugg angrepp, det betyder inte nödvändigtvis att du har vägglöss. En mängd olika buggar kan bita dig på nigh. Tvätta alla dina lakan och sängkläder med diskmedel och varmt vatten och torka dem på hög värme. Undersök din madrass och vakuum sin yta för att ta bort eventuella dammkvalster, som kan bita dig på natten. Också undersöka dina golv och sänggaveln; Vägglöss häckar ofta i dessa platser.