Metal skorstenen och plåttak Installation

Metal skorstenen och plåttak Installation

Plåttak är robust nog för företag och jordbruk och tillräckligt attraktiv för bostäder. Tak använder antingen aluminium eller stål. Aluminium, ett lätt material, kräver inte ytterligare förstärkning och formbart nog för detaljerade mönster. Stål fungerar bra i en utemiljö och har en högre luftmotstånd. Tillverkare coat bostäder stål tak med zink för korrosionsbeständighet.

Nivå första panelen

Lokala byggnormer berätta minsta planen krävs för plåttak paneler. Detta garanterar att vatten rinner korrekt. Generellt sett mindre tonhöjden på taket, mer tätningsmedel du använder på sidan varv. Plåttak kan inte kontakta tryckimpregnerat virke direkt, eftersom timmer korroderar metallen. Installationsprocessen börjar på gaveln på taket mittemot den rådande vinden. Mät bredden på en panel från takkanten. Dra en krita linje från åsen till takfot och placera den ledande kanten på den första panelen längs denna linje. Den första panelen måste vara fyrkantig längs taket. Som säkerställer att även resten av panelerna är nivå.

Installera takläggning

Panelerna skall utvidga 3 inches förbi takfot till skapa en DROPP kant. Använda övergången blinkande på alla övergångar i taket för att tillåta någon nederbörd att springa iväg. Den övre delen av en DROPP kant bör vara kortare där du installerar övergången blinkande. Att se till att vatten inte komma under panelen metall bör du använda expanderande skum i lederna på övergången blinkande. Installera trim och gaveln blinkande på fascia under DROPP fodra för ett snyggare utseende. I områden där taket sitter mot en vägg, Använd däcksidan blinkande och försegla sömmen med täta. Tillämpa slutet-wall blinkande där en positiv lutning på taket möter en vägg. Installera en ridge cap längs åsen av taket och på höfterna. Se till att använda en ventilerade eller fast nedläggning under den gemensamma jordbrukspolitiken ridge för att hålla reda på vädret och insekter. Ventilerade stängning tillåter luftväxling.

Metal skorstenen

För att installera en metall skorsten, du vill ha den kortaste, rakaste och mest direkta rutten möjligt mellan spisen och skorstenen. Byggnormer berätta maxlängden kraven för rökkanalen, den maximala horisontella längden innan stöd krävs, hur många armbågar är tillåtna, hur mycket överlappning lederna kräver och diameter, spårvidd tjocklek och positiv lutning på rökkanalen leda i rör. En skorsten rökkanalen måste dessutom ha en cleanout eller vara löstagbar för rengöring. Första delar upp skorstenen kommer upp från en inramad öppning och genom en brand strålning sköld och en vindsvåning isolering sköld. Nästa avsnitt kommer ut genom taket, där det är utjämnat. Den gemensamma jordbrukspolitiken har blinkande, takläggning fästelement och en skärm att hålla djur. Installera en storm krage över den gemensamma jordbrukspolitiken och försegla det med en nonhardening hög temperatur silikon.