Luftkonditioneringen frågor för tillverkas Homes

Luftkonditioneringen frågor för tillverkas Homes

Även om de flesta av komponenterna och delar av ett kylsystem för en husbil är samma som alla andra hem, finns det några viktiga skillnader. Frågar om korrekt installation och underhåll av en tillverkad hem luftkonditioneringssystem kommer att hindra dig från att köpa ett hem med ett system som kommer att bryta ner snabbt och kräver dyra reparationer.

Som installerar vad?

Experter på husbil läkare säger att så många som fyra eller fem olika entreprenörer kan fungera för att installera luftkonditioneringssystemet i din husbil. Ugnen och grundläggande ledningar installeras på fabriken, men en oberoende luftkonditionering entreprenör ansluter linjer och ledningar i systemet. En elektriker kan hjälpa honom med ledningarna som bra, och setup besättningen som ansluta delar av den tillverkade hem ansluta trummorna. Problem kan uppstå när som helst denna installationsprocess, och att veta vem man ska ringa om vad problemet kommer att reparationsprocessen mycket enklare.

Var är trummorna?

Placeringen av luftkanaler i din husbil kan drastiskt ändra effektiviteten i kyla ditt hem. Trummorna är oftast installerade under hem ned mitten av planritning, enligt InspectAPedia. Hem med kanalsystemet installeras runt kanterna av hemmet är mycket effektivare på att kyla huset snabbt, eftersom kall luft automatiskt flyttas till ventilerna i olika rum. För varma klimat är det bästa läget för arbetet som rör i taket, så kall luft kan rinna ner i varma rum. Detta kan dock ändra vind betyg, eftersom det sätter mer vikt på toppen av hemmet.

Vad är villkora av Crossover trummorna?

Crossover trummorna är stora trummorna installerat under en dubbel bredd eller större husbil, enligt webbplatsen husbil läkare. Avhandlingar trummorna är utformade för att flytta varma och kalla luften runt till de två delarna av huset. Om ena sidan av ditt hem är cool, men den andra verkar inte få samma mängd nedkylning från din luftkonditionering, är crossover trumman sannolikt läckande eller fristående någon gång. Fråga om villkora av crossover trummorna om du köper en begagnad husbil. Kolla trummorna när en ny husbil är installerade för att vara säker att entreprenörer ordentligt förseglade och fäst dem.