Lista över Hybrid te rosor

Lista över Hybrid te rosor

Hybrid te rosor är cross raser av flera olika rosor. Många av dessa rosor har starka, distinkta dofter och är uppskattad för sin skönhet. Det finns en mängd hybrid te rosor till genomsnittliga trädgårdsmästare.

Amerikanska drömmen

Amerikanska drömmen hybrid te rosor är en djup röd färg och växer ca 5 fot lång. Blossom är som sammet och bladen är ljust gröna. Denna hybrid har en kryddig doft, vilket gör det mer motståndskraftiga mot sjukdomar. Den amerikanska drömmen är ett klassiskt exempel på en sann röd ros. Rosorna kräver beskärning och grundläggande sjukvård, såsom vatten och solsken. Denna anläggning gör bra i mild till måttlig klimat.

Aprikos godis

Aprikos godis är aprikos färgad med rosa undertoner. Denna växt växer 5 fot hög och måste upprätthållas med beskärning och bevattning. Liksom andra rosor, aprikos godis trivs i mild eller måttlig klimat, men denna rose tål även hög värme utan blekning.

Konstnärskap

Artisteri rosor växer ca 4 fot lång. Blomman är en korall orange färg och har en ljus, söt doft. Rose växer över hela världen, men trivs i varma klimat.

Blå flicka

Blå girl är en hybrid tea rose som producerar fantastiska lila kronblad. Blå flicka växer 2 till 3 fot lång och har en stark och fruktig doft. Denna ros kan befruktas en gång i månaden, och också förmåner från kompost. Blå tjej producerar blommor på våren.

Dubbel glädje

Dubbel glädje är en bi-color hybrid tea rose. Centrum är gul, men röda färger smälter in på ytterkanterna av rose, visar ett distinkt mönster av cross avel. Rosenbuske växer 3 till 4 fot lång och har mjuka, velvet-liknande kronblad. Dessa växter är också kända för sin härdighet, så att du sällan behöver ersätta en hela bush.