Landskapsplanering Idéer för curbvädjan

Om du säljer ditt hem eller om du bara vill vara stolt över det, kommer du lägga tid och kraft i förbättra curbvädjan. Förbättra curbvädjan av ditt hem behöver inte kosta mycket pengar om du fokuserar helt enkelt på några viktiga steg och göra kloka inköp.

Lägg till några annueller

Vissa människor kan ifrågasätta varför du skulle vilja plantera ettåriga på gården som de tror att det kommer att leda till mer arbete. Det är sant att ettåriga är de växter som bara lever ett år så kommer ni att plantera dem igen följande vår. Det är dock annueller kommer ofta i de mest livfulla färger som verkligen kan göra mycket för landskapet i din gårdsplanen. Nyckeln är att plantera ettåriga växter i små siffror, runt dina växter som kommit upp på sina egna varje år. Lägg till några annueller på några ställen på gården och du kommer inte ha för mycket arbete att göra för att ersätta dem följande år.

Lägga till en mittpunkten

En mittpunkten kan vara flera saker. Det kan vara en anläggning säng, ett vattenfall, en staty eller någon kombination av dessa saker. Mittpunkten går på framsidan och det placeras i centrum för en visuell effekt. Du kan skapa din mittpunkten för att vara en cirkel, en timme glas form eller en slumpmässig form som tilltalar dig. Dessa centerpieces fylls normalt med dekorativa stenar eller kompost och de kan beskrivas med en plast eller sten gränsen.

Lägg till ny kompost

Lägga till nya och fräscha mulch är ett billigt sätt att liva upp din gårdsplanen. Placera några nya marktäckning runt träd och i dina rabatter. Eftersom regnet och solen bryta ner kompostmaterial, är det viktigt för den övergripande curbvädjan av ditt hem att fortsätta att ersätta vad du har med nyare marktäckning. Du kan helt ersätta gamla kompostmaterial eller för att spara tid kan du helt enkelt hälla ett lager av nya marktäckning under början av det som redan är på plats. Om du vill rädda dig från att behöva göra detta varje år, kan du investera i gummi kompost. Gummi mulch har kommit långt och det ser ut som den äkta varan men det kommer att pågå mycket längre.