Lagring idéer för olika kryckor

Lagring idéer för olika kryckor

Om du omorganisera din garderob, kan att hitta utrymme för märkligt formade objekt utgöra ett problem. Medan du kan enkelt hänga tröjor, byxor och jackor, sannolikt hittar du andra föremål, såsom kryckor, svårt att passa in i utrymmet. Lyckligtvis, kryckor är relativt platt, vilket innebär att du kan hålla dem mellan och tillsammans med andra objekt redan i din garderob.

Vägg krokar

Hänga kryckor med vägg krokar. Köpa tryck på krokar som har klister tillbaka eller köpa skruvkrokar som kommer att skruva direkt i gips. Kryckor väger inte mycket, vilket eliminerar behovet av att förankra dessa galgar till väggreglar. Välj ett utrymme antingen på sidan eller rygg väggen i garderoben för att placera krokar. Placera två krokar för varje krycka. Mäta bredden på den krycka övre tvärslån till undvika att placera krokar alltför långt ifrån varandra. Till exempel om toppen cross bar åtgärder 7 inches, placera krokar på tum och 5 inches. Vila din krycka på krokar, och upprepa för att hänga den andra kryckan.

Bakom skoställ

Om du har en bärbar skoställ, kan du dra det ut några inches och lagra justerbar kryckor bakom räcket. På basen av varje justerbar krycka ben, kan du förlänga eller förkorta kryckan genom att trycka på en flik och sedan glider benet. Tryck på fliken och gör varje justerbar krycka så kort som möjligt. Bara Skjut kryckorna bakom skoställ tills du har dolt dem väl.

Översta hyllan

Om du har mindre kryckor med en längd i närheten av 36 till 48 inches, lagra dem på den översta hyllan i din garderob. Mäta längden på din översta hyllan. Om det överstiger storleken på kryckorna, helt enkelt lägga dem på att hylla. Om du använder trä kryckor, lägga dem ovanpå andra objekt kontra tvärtom; vikten på de andra föremål ovanpå de trä kryckorna skulle annars kunna skada dem.

Galgar

Bredden på en galge överskrider ofta bredden på kryckor, oavsett deras storlek. Hitta metall galgar (så de är lite formbara) och placera upp i galgen genom insidan nära toppen av kryckan (där arm pad finns.) Du kommer att märka att kryckan är nu ordentligt på galgen. Hänga kryckan i garderoben som med alla andra bit av kläder. Upprepa med den andra kryckan.

Lånet garderob

Om du helt enkelt inte lagrar ett par kryckor men har flera par att lagra, kontakta din gemenskapens lån garderob---körs vanligtvis av medicinska välgörenhetsorganisationer som röda korset. Dessa faciliteter lagra kryckor och annan medicinsk utrustning och sedan låna dem till människor i deras nöden---ett sätt att ge tillbaka till gemenskapen och på samma gång att hitta en plats att lagra din kryckor. Sedan, om du någonsin behöver kryckor för dig själv, kan du kontakta lån garderoben och få ett par själv.