Krukväxter för parakiter

Krukväxter för parakiter

Parakiter njuta av att få ur deras bur då och då och flyga runt i huset för motion och njutning. Detta är en bra aktivitet för dem, är flera krukväxter giftiga för undulater. Fåglarna har en naturlig nyfikenhet, samt en benägenhet att födosök och knapra på gröna. Några krukväxter är säkra för parakiter, på länge som de fria av bekämpningsmedel och kemikalier.

Nasturtium

Tubulär nasturtiumsna (Tropaeolum majus) växa bra som krukväxter. De är säkra för parakiter att tugga på, och fåglarna kan njuta av blommorna. Anläggningen har flikiga gråaktiga blad som är ca 2 till 5 inches i diameter, och växer vara upp till 6 till 7 fot i längd. Det blommar i midsommar med fem petaled rödbrun, rosa, gul, orange eller röd Blom som är 1 till 2 inches i diameter. Blommorna används ofta i livsmedel, inklusive sallader, soppor och ost smörfettsprodukter. De har en pepprig smak, liknar rucola. Din undulat kan njuta av blommorna skärs i små bitar och serveras i en skål, eller det kanske föredrar att hålla fast vid anläggningen och knapra dem fri form.

African Violet

African violet (Saintpaulia) är en blommande krukväxt säkert för parakiter. Bladen på växten är strukturerad med volanger eller pilgrimsmusslor och vissa undulater har ätit dem. Saintpaulia blommar med blommor som är enkla och stjärnformade, eller dubbel och fransade eller ruggig. Blommorna kommer i många färger, inklusive blå, rosa, röd och vit. Saintpaulia är lätt växter att växa och göra bra i små utrymmen. Placera Saintpaulia i indirekt solljus och vatten för att hålla jorden fuktig, antingen från toppen, tillämpa vatten till ytan, eller från botten, genom att fylla ett fat med vatten och placera det under anläggningen.

Boston Fern

Boston fern (Nephrolepis exaltata "Bostoniensis"), kallas även svärd ormbunke, har sitt ursprung i Florida. Det har 3 - till 4-fots långa erigerad fronds och odlas i krukor eller hängande korgar. Boston ormbunkar är säkra för undulater och fern foliage stimulerar födosökande beteende som parakiter har i naturen. Boston ormbunkar växer bäst i en väldränerad jord som hålls fuktig hela tiden. Även om de har en hög tolerans för att ändra ljusnivåer, placera inte ormbunke i direkt solljus. Övervaka din undulat verksamhet. de njuta av ormbunkar och får knapra en ormbunke till stubbar på nolltid.

Spindel växt

Exotiska utseende spindel växt (Chlorophytum comosum) är en favorit krukväxt. Lätt till omsorg för och lätt att sprida, det är också en säker anläggning för parakiter som ofta gillar att spela i dess bladverk och tugga på bladen. Spider växter göra attraktiva hängande växter och fungera bra som en landningsplats för flygande parakiter. Anläggningen har bakåtböjda medium-gröna blad med en bred vit rand i mitten. De trivs i indirekt solljus, och gör bäst i jord som är jämnt fuktig.