Körsbärsträdet Leaf identifiering

Körsbärsträdet Leaf identifiering

Trä, dekorativ skönhet och frukt av nordamerikanska körsbärsträd gör dem uppskattad exemplar. Bladen på körsbärsträden växer vilt över hela kontinenten ha egenskaper som du kan använda för att identifiera dem.

Funktioner

Alla körsbärsträd har ett enda blad blad, med marginalerna med en serie av serrations ser ut som miniatyr såg bladet tänder, enligt boken "Träd av Nordamerika." Cherry bladen utveckla växelvis längs grenarna och inte i par.

Form

Cherry bladen är oftast längre än de är breda. Mäta bladen av black cherry, till exempel, och du kommer att upptäcka de genomsnitt mellan 2-6 inches i längd, med bredder 1 tum till 1 1/2 inches. Bladen är elliptiska eller ovala, liksom bladen av arter som gemensamma chokecherry och bitter cherry. Andra körsbärsträd, inklusive Carolina lagrar cherry och pin cherry, äger ett mer lans-formade blad.

Färger

Färger av körsbär blad varierar mellan den övre delen av bladet och dess undersida. Titta på black cherry, till exempel, och märker att den övre ytan är glänsande mörkgröna, dess undersida är en mycket ljusare grön nyans. Under hösten, många körsbär arter bladen---inklusive black cherry, pin körsbär och common chokecherry---förändring till gula eller röda.