Kan du sätta ytterväggar på en grund?

Hus grunden är betong eller betong block. För mesta, är dessa stiftelser sällan utsatta, med mycket av den omgivande jord som täcker väggarna. Om du har en stiftelse som är utsatt och du vill täcka den med ytterväggar, finns det dock goda nyheter. Av de många praktiska tillämpningarna för att täcka en husgrund med ytterväggar, kräver den vanligaste som installation av PÄLSGARNERING band, som tjänar som bas för rangerbangård. Genom att följa några enkla steg, kan du vara säker på att din foundation är ordentligt täckt och estetiskt tilltalande.

Installation

PÄLSGARNERING strips installeras över en cement-baserat objekt som tar emot huset rangerbangård. Hus ytterväggar kan inte kopplas direkt till en husgrund på grund av stiftelsens hårdhet, samt det faktum att ytterväggar måste installeras på en raka, platt yta. hem stiftelser kan vara stel och vågiga. Installera 2-tums bred behandlade band är nödvändiga för en solid bas för hus rangerbangård. Remsorna kan rippas från 2-tums-av-4-tums virke eller plywood, men de bör vara minst 3/4-tums tjock. Med självgängande skruvarna, som de av Tapcon, kommer fäst remsorna av betong ordentligt, men konkreta naglar kan användas också. Mellanrum PÄLSGARNERING band på mer än 16 inches garanterar en fast ram för rangerbangård; avståndet mellan 12 och 16 inches kommer att göra, men avståndet måste vara delbar med två standardmått i konstruktion. Till exempel, om din spåranslutning är 10 fot lång och din avstånd av remsor är 12 inches isär, ska sedan i slutet av den första delen av rangerbangård slå i centrera av den tionde PÄLSGARNERING remsan; om rangerbangård är 4 fot brett, kommer sedan slutet av bladet hit i mitten av varje tredje band--om remsorna är inställd på 16-tums utrymmen.

Efter PÄLSGARNERING strips har installerats--vertikalt--kan på väggen, du installera alla ytterväggar som du önskar. Använda naglar som är längre än PÄLSGARNERING strips är tjock så att de inte tränger igenom betongen bakom remsor, som skulle orsaka naglarna böja och skada rangerbangård.