Kan du få vägglöss från Moving Vans?

Vägglöss kan lifta i någon låda eller påse och bosätta sig i ditt hem eller lägenhet när man minst anar det. Vägglöss menar inte nödvändigtvis ett område är smutsig, bara att buggar har hittat ett sätt i ditt hem med någon smart metod, som från ett flyttlass.

Om vägglöss

Vägglöss är små, bruna, hårda täckta insekter omkring 3/16-tum lång, enligt University of Kentucky entomolog Michael F. Potter. De är ovala i formen med en tillplattad utseende. Nymfer, eller unga, är samma utseende men mindre. De dölja under dygnets ljusa timmar och kommer ut på natten att mata. Du bör misstänker vägglöss om du går till sova unbitten och vakna upp med tuggor. Du kan också se fläckar av blod på sängkläder från buggar utfodring.

Honorna lägger sina klibbiga ägg på dolda områden av madrasser och kuddar. Nymferna kan överleva i månader utan utfodring, vilket gör det möjligt för dem att ligga på lur i moving skåpbilar redo att angripa nya platser.

Hur vägglöss migrera

Vägglöss dölja sig i veck av lådor, rör runt madrasskydd, djup i kuddar, i bagaget eller i någon transport som tillåter dem en liten skreva där att dölja. Det är även möjligt att plocka upp en säng bugg på teatrar, på bussar eller tåg. När inne i ditt hem, dessa fel är attraherad av värme, hitta koldioxid och andra faktorer som avges av sina värdar och snabbt sin väg till mänsklig föda.

Problem i Moving skåpbilar

Ett sätt vägglöss kan ange ditt hem är i den flyttlass transporterar ditt bohag. Eftersom dessa skåpbilar hanterar en stor mängd artiklar under tidsperioder, multiplicera möjligheterna för vägglöss att flytta från ett hushåll madrass till lastbilen och sedan till nästa kundens madrass eller rörelse rutan snabbt. Många rörliga företag nu har deras lastbilar inspekteras av bugg-sniffing hundar med certifiering för dessa inspektioner, enligt amerikanska flytta & Storage Association.

Att förebygga vägglöss infestationer

Att förhindra oavsiktligt redovisade vägglöss från en plats till en annan, duscha och byta kläder innan flytten. Placera eventuellt angripna kläder och sängkläder i plastpåsar tills de kan tvättas i varmt vatten. Ta bort objekt från köksskåp och nightstands och inspektera dem grundligt. Rena möbler och stoppade grundligt, ånga rengöring vid behov. Inspektera och behandla möbler när objekt tas bort från de rörliga lastbilarna. Professionell pest control företag kan behandla hela ditt hem med ånga eller värme utan att du behöver ta bort personliga objekt från ditt hem.