Instruktioner för att utforma ett skjul

Utforma ett skjul och ramar in ett hus har mycket gemensamt. De använda samma verktyg och tekniker och kräver samma kunskaper. Skjul är bara mindre. Men även små bodar måste utformas korrekt så att väggarna är raka och säkert, tak inte läcka och vatten inte sippra in runt grunden. De måste också byggas med rätt material, som tryckimpregnerat virke för alla områden som kan stöta på fukt eller bli föremål för insektsangrepp. Utforma ett skjul tar hjälp och flera dagars arbete.

Instruktioner

•Lay ut väggarna första. Markera de stud platserna på både toppen och botten pläterar av alla fyra väggar. Använda tunna tungan av en vinkelhake, som är 16 inches lång, centrum avstånd för väggreglar. Tungan är 1 1/2 inches bred, dimensionen av en 2-av-4-tums stud.

•Mark den första stud på första väggen. Mäta 15 1/4 inches och markera utsidan av den andra stud; denna skillnad är så en 4-fots panel av väggbeklädnad passar exakt mellan utsidan av väggen och centrera av en stud. Åtgärd andra dubbar 16 inches på centers genom att sätta poängen med kvadraten på sist utanför stud mark och märkning i slutet av tungan. Sedan flytta tungan över plattan och markera båda sidor av denna stud. Göra så här mot slutet av väggen och sedan markera alla andra väggar.

•Använd två väggar i taget, märkning både toppen och botten pläterar genom inrättandet av plattorna vid sidan av varandra med 2-tums ändarna. Använd tungan för att rita linjer över alla fyra nämnder på samma plats. Markera inte väggarna i olika längder; två av väggarna på några skjul blir kortare än de andra två på grund av bredden på plattan styrelser. Markera väggen plåtar för alla väggar före spikning alla väggar tillsammans.

•Nail slutet dubbar i placera första med en hammare och inramning naglar, att göra en stor rektangel. Fyrkantiga ramen genom att mäta hörn till hörn med ett måttband och justera hörnen tills båda diagonalerna är densamma; då väggen blir fyrkantiga. Lägga till andra dubbar på de markerade ställen, spikning topp och botten pläterar att varje stud med och två inramning naglar på varje sida.

•Se en dörr Regelvägg genom spikning rektangeln och sedan markera ytterkanterna för grov dörröppningen (få denna dimension från ramen för dörren att installeras). Spika en full stud mellan toppen och botten pläterar på båda sidor av däri öppning. Spika en header styrelse (oftast 2-av-6 2-gånger-4 är tillåten på vissa bodar) horisontellt mellan reglarna på toppen av grov dörröppningen. Installera två korta dubbar från botten av huvudet till bottenplattan.

•Yta dörren väggen med 16-tums placerade dubbar på ömse sidor om dörren och korta dubbar mellan toppen av huvudet och den övre plattan, också 16 inches isär.

•Kontrollera byggnormer för att se om dubbla reglar är krävs i hörnen och utanför dörröppningar. inte alla jurisdiktioner kräver dubbel dubbar för skjul väggar. Gör dubbel dubbar genom att skära tre 6-tums längder på 2-gånger-4 och spika dem mellan utanför stuteriet och en andra stud. Göra någon dubbel dubbar först, om de behövs för hörn, att förenkla byggandet

•Höj väggarna, spika dem till skjul golv bjälklag och i hörnen. Lägga till en vägg cap, en andra topp styrelsen som överlappar väggar där de ansluter; om ytterväggar passar innanför slutet väggarna, gör den utanför vägg cap gå över båda övre väggen ändplattor.