Instruktioner för att ta bort en dörr med fjädergångjärn

Fjädergångjärn används på dörrar för att agera som en automatisk närmare för dörröppningen. Beroende på typ och storlek av dörren, det kan finnas mer än en fjäder gångjärn installerat. När du behöver ta bort en dörr med sådana gångjärn, är det en enkel sak att släppa våren spänning så gångjärnet kan tas loss som någon konventionell dörr gångjärn.

Instruktioner

•Stäng dörren helt och lokalisera justering kragen på våren gångjärnet. Kragen är vanligtvis på toppen eller botten av den gångjärn våren bostäder och har små hål på ens steg runt ytterkanter. Det sista hålet i denna krage kommer att ha en liten pinne mot en metall flik. Denna peg håller våren spänning av gångjärn.

•Placera spetsen på en syl i ett av hålen i justering kragen, minst ett hål från litet pinnen, och rotera kragen horisontellt från dörren och in mot SIDOPOST. Flytta pinnen till nästa hål i kragen mot SIDOPOST, sedan låta våren spänning tryck på stiften mot metall fliken.

•Upprepa steg 2 tills våren spänning gångjärnet har släppts helt för varje våren hänger på dörren.

•Öppna dörren till vinkelrätt mot öppningen och position en bända bar under dörren på ytterkanten för stöd, sedan använda en skruvmejsel för att lossa skruvarna i gångjärn blad på våren gångjärn dörr sida.

•Extract gångjärnstapparna från konventionella gångjärnen på dörren genom att trycka en syl mot botten av stiften med en hammare för att driva stiften upp och sedan ta bort stiften från gångjärnet loopar för att frigöra dörren från SIDOPOST.