Instruktioner för att förankra husbilar

Mobile homes kräver förankring för att förhindra att starka vindar skada dem. Instruktioner för att förankra husbilar varierar beroende på vilken typ av ankrar du installerar. Den vanligaste typen är jord ankaret. Smutsa ankare har skruvar som liknar stora skruvar att gräva ankaret i marken. Ankare och remmar finns på husbil återförsäljare. Kontakta återförsäljaren för ankare krav i ditt område.

Instruktioner

•Ställ in spetsen på ankaret på marken precis under kanten av mobil hemmet. Håll ankaret i 10-graders vinkel med huvudet av ankaret pekar utanför hemmet.

•Starta ankaret medurs samtidigt som du trycker ankaret i marken. Skruvar på undersidan av ankaret gräva ankaret i marken. Fortsätta vrida ankaret tills endast 1/3 av ankra är över marken.

•Styr ett ankare stabilisator i marken med en hammare. Stabilisatorn liknar en vinklad bit metall med ena änden kort än den andra. Placera spetsen på den långa änden fyra inches från ankaret under mobil hemmet med den korta änden peka på mitten av hemmet. Köra stabilisator i marken tills kort, platt slut vilar platt på marken.

•Vrid ankare medurs tills ankaret huvudet är på markytan. Mät avståndet mellan anchor huvud och mitten av den närmaste balk, stålbalkar som utgör undersidan av en husbil, med ett måttband.

•Lägg till fyra fot till mätning och klippa en bit metall bandet i den längden från rulle med ett par tenn snips. Sätt ena änden av metal bandet i ett spänne, den platt bit metall med två kortplatser som knyter bandet till balk.

•Sätt i slutet av rem med spänne mellan husbil undergolvet och upp på balk. Wrap slutet runt balk och Anslut till spännet igen. Placera spännet mot insidan övre kanten av balk och dra remmen tight.

•Sätt den motsatta änden av remmen till vantskruven på toppen av ankare huvud. Trä i slutet genom en kortplats för vantskruven och infoga det genom det andra facket. Rotera medurs vantskruven genom att placera hylsnyckel på muttern på sidan av huvudet ankare och vrida.

•Fortsätt skärpning bandet med vantskruven till ankare huvudet böjer sig över till toppen av stabilisatorn. Upprepa denna process för alla ankare.

Tips & varningar

  • För att minska risken för skada, bära tunga läderhandskar för att skydda dina händer när förankra din husbil.