Instruktioner för att bygga en fönsterplats

Bygga en fönsterplats är ett sätt att förbättra det övergripande utseendet på ett rum. De ger ytterligare lagringsutrymme, inbyggda sittplatser och arkitektoniska definitionen. Bygga en fönsterplats kan åstadkommas genom att använda färdiga skåp monterade tillsammans och på golvet med en träpanel över toppen att bilda sätet. Material finns på de flesta maskinvara eller hem förbättring butiker.

Instruktioner

•Bestäm hur hög, bred och djup den nya fönsterplats måste vara. Att veta dessa dimensioner gör det lättare att få rätt storlek skåp för ny plats. Var försiktig när du köper skåp så att de har tillräcklig lagring anlagen men också tillräcklig styrka att hantera vikten av personer som sitter på dem.

•Ta bort baseboard trim från väggen där sätet kommer att installeras. Detta kommer att säkerställa att sitsen är infälld i väggen och det är både nivå och är lika säker. Använd en bända bar dra försiktigt listerna från väggen.

•Placera skåpen på golvet och upp mot väggen i den layout som du har i åtanke för sätet. Ofta är det bäst att ta bort dörrarna när du arbetar med skåp att göra det lättare att arbeta med dem. Använda klämmor för att gå samman och individuella skåp. Borra fyra hål i insidan av två anslutande skåp, en i varje hörn och infoga träskruvar att binda dem tillsammans.

•Använd en nivå för att kontrollera att skåpen är även över toppen. Placera shims under skåpen vid behov se till att församlingen är nivå. Se till att kolla för nivå längs hela längd och djup ut från väggen för att få det perfekt även. Hålla mellanlägg och efterkontroll tills nöjd. När det är korrekt, borra hål genom botten av skåpet och i golvet. Som sidorna, placera en i varje hörn och fäst med träskruvar.

•Kapa baseboard gjutning eller rensa ränder med ett spetsigt såg för att göra en trevlig ren koppling mellan skåp och golv. Om det finns luckor mellan skåp, kan du placera remsan molding här också, eller om skåp kommer att målas det kan fyllas med trä fyllning att dölja skarven. Bifoga eventuella gjutning med efterbehandling naglar, använda en spik punch att ställa dem strax under ytan av trä och täcka med trä fyllning.

•Placera en enda platt trä, minst 3/4 tum tjock över hela övre ytan av skåpen att bilda den faktiska platsen. Det går också att använda mer än en träbit om nödvändigt att helt bilda sätet. Möjliggöra en 1-tums överlappning runt skåp kanterna. Borra hål i sitsen och ner i skåpet ramar. Motverka sjunka träskruv i trä så att du kan täcka hålen med trä fyllning och sedan sand platt för färgning eller målning.

•Använd en hand sander med en medium-slippapper att något runda kanterna på säte styrelsen att göra det mer bekvämt. Ta bort klämmorna och återanslut skåpdörrar. Måla eller färga fönsterplats för att matcha inredningen i rummet.

Tips & varningar

  • Var noga med att välja skåp som erbjuder korrekt lagringsalternativ.
  • Använd lämpliga försiktighetsåtgärder när arbeta med power tools och bära ögonskydd vid sågning trä.