Installation av Interwrap tak Underlayment

Installation av Interwrap tak Underlayment

Interwrap Inc. tillverkar och säljer takläggning undergolv (UDL) som är ett industri alternativ till asfalt filt membran. Interwrap producerar Titan varumärkesskyddade märken av takläggning underlayment i tre alternativ, garanti de 25 plus, 30 och 50 UDL typerna, med siffror som motsvarar åren av produkten. Både 25 plus och 30 typer är lämpliga för bostäder hemmabruk och installera på samma sätt, den 50 UDL är lämplig för kommersiellt bruk. Polyolefin produkten består av vävd syntetisk fiber belagda med en polymer på ena sidan, inte expandera eller kontrakt och är anti-glid och mögel-resistent.

Instruktioner

•Kontrollera lokal takläggning förordningar för att installera Interwrap underlayment över ventilerade utrymmen på grund av den produkten är en ångspärr. Kolla med lokala koder att bestämma korrekt installation av produkten på olika tak campingtomter och sluttningar.

•Tydligt skräp och löst material av taket däck så att den Interwrap underlayment installerar platta till ytan. Rulla det underlayment start från taket takfot och med utskriftssidan visar ansiktet. Radas upp i undergolvet med DROPP kanten så att den är parallell över taket.

•Använd en vass raka kanter kniv och skär rekommenderas Interwrap UDL att längderna av lokala koder för din taklutning. Överlappa vertikala sömmar av sex inches. Användning ring skaft naglar att säkra underlayment i taket däck--detta håller garantin giltig. Tillverkaren godtar också användning av släta ben naglar.

•Sätt underlayment i taket däck med hjälp av ankare platser markerade på den övre sidan av membranet. Hammare spik med 6-tums mellanrum längs mitten av vertikala och horisontella varv och 12-tums mellanrum längs mittmarkering på Interwrap rullen.

•Använd på minst 1-tums diameter plast eller metall nail lock för att täcka spik huvuden att förhindra vatteninträngning och att följa tillverkarens garanti. Tillverkaren rekommenderar användning av metall caps godkänts av Miami Dade. Överlappa andra loppet av undergolv av fyra inches över först och säkra varvet varje sex inches med naglar.

•Kapa membranet med en vass kniv raka kanter att rymma tak strukturer som skorstenar och takfönster. Fortsätta att täcka taket däck med överlappande kurser för att slutföra installationen av undergolv. Bifoga det sista lagret av takmaterial inom sex månader att upprätthålla TILLVERKARGARANTI undergolv.

Tips & varningar

  • Undvik blåsiga väderförhållanden när du installerar undergolvet.