Information om torkade pressade blommor

Information om torkade pressade blommor

Torkade, pressade blommor är populära utsmyckningar i olika hem inredning och hantverk projekt. Du kan skapa dessa bestående skönheter hemma med en av två effektiva metoder. Välj blommor på sin topp på färskhet för bästa resultat. Tryck på blommor från din trädgård eller tryck på dem omedelbart efter att ha fått en blommig bukett.

Beredning

Snittblomma blommor att torkas och tryckte på sin topp; vissnat eller döende blomma blommar inte blir attraktiva torkade och pressade. Optimala slutresultatet av en torkade, pressad blomma är att det ligger platt. Skär stjälkarna på basen av open-face blommar som penséer och prästkragar så att blommorna kan ligga platt pekar framåt. Om du trycker rosenknoppar och andra rörformiga blommor, kan du lämna del av stjälken och ett löv eller två bifogas, om du vill. Rörformiga blommor tryck platt till deras sidor, så att stjälkarna inte stör.

Vikt metod

De traditionella metoderna för pressen torkning blommor använder vikt och tid för att platta blommorna. För att skapa torkade, pressade blommor med vikt, placera blommar mellan två kaffefilter. Infoga blommorna mellan sidorna i en tjock bok, som ett uppslagsverk eller en telefonkatalog. Lägg till minst 20 pounds av ytterligare, enhetlig vikt ovanpå blomma boken--mer telefonböcker eller böcker minst lika stort som det blomma bok arbetet bäst. Lämna blommor till tryck i minst två veckor.

Mikrovågsugn pressning

För att förkorta tidsramen för torkade, pressade blommor, använda en mikrovågsugn. Förbereda blommorna som du skulle för metoden vikt, men se till att boken du väljer passar inuti mikron. Hetta upp boken i mikrovågsugnen på en hög inställning för 30 sekunders mellanrum. Kolla blommorna efter varje uppvärmning. När blommorna är nästan torr, ta bort bok från mikron och Lägg till vikt upp för ytterligare tre dagar tills blommorna har torkat helt.

Lagring och tillämpning

Spraya den torkade, pressade blommor med blommig glasyr att lägga till glans och för att hålla dem intakta. Placera blommorna på vax papper innan sprutning. Blommig glasyr är tillgänglig i de flesta hobbybutiker. Lagra glaserade blommorna i en lufttät behållare, åtskilda av vax papper, tills du är redo att använda dem. Program för torkade, pressade blommor inkluderar dekorationer för fotoramar, glas vaser, bokmärken, collage och väggdekorationer. Bifoga de torkade blommorna med decoupage lim eller tydliga, vita craft glue.